Gündem

Kartepe Çamçeşme Mesire Alanında son dokunuşlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kartepe Belediye Başkanı Av.

Kartepe Çamçeşme Mesire Alanında son dokunuşlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Çamçeşme Mesire Alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın bir süre önce yapımını başlattığı, vatandaşların piknik ve dinleme alanı olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Çamçeşme Mesire Alanı’ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. 22 dönüm alanda planlanan düzenleme ile temiz havada, ferah bir ortamda vatandaşlar piknik yapabilecekler.

 

GÜNDOĞDU VE KOCAMAN İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Çam Çeşme Mesire Alanındaki yapım çalışmalarını birlikte inceleyerek son durum hakkında bilgi aldılar.

 

MODERN MESİRE ALANI

Kartepe Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahsis ile birlikte Başkan Kocaman’ın talimatı ile projelendirilen Maşukiye dağ yolu kar bölgesinde 22 dönümlük alandaki çalışmalar hızla devam ediyor. Mesire alanında 24 adet kamelya, 10 piknik masası, banklar, mescit, piknik alanları, otopark, bebek bakım yeri, erkek – kadın ve engelli wcleri yer alacak.  

 

TAMAMLANDIĞINDA ŞAHANE OLACAK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe’mizde yeşiller içerisinde, tertemiz havasıyla, konumuyla harika bir mesire alanı yapıyoruz. Çalışmalarına bir süre önce başlamıştık. Bugün ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Balamir Gündoğdu ile birlikte son durumu kontrol ettik.  Tamamlandığında şahane bir yerimiz daha olacak” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL