Gündem

Kartepe'de İki Caddeye 3700 Ton Asfalt Serildi

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Kartepe'de İki Caddeye 3700 Ton Asfalt Serildi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kocaman, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve İstasyon Mahallesi yeni Demir Yolu Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

TOPLAM 3700 TON ASFALT SERİLDİ

Belediye ekipleri tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi’nde alternatif bir yol olarak sürücülerin yoğunlukla tercih ettiği 1400 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde ki Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne 3000 ton, toplu taşıma araçlarının kullandığı İstasyon Mahallesi’nde 370 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde yeni Demir Yolu Caddesi’ne stabilize dolgu ve PMT serimini sonrasında 750 ton, toplam 3700 ton binder asfalt serimi yapıldı.

 

MODERN YOLLAR

Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Dumlupınar Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde ve toplu taşıma araçlarının kullandığı İstasyon Mahallesi yeni Demir Yolu Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Modern yollarımızla daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sunuyoruz. Kartepemizde çalışmalarımız 7/24 sizin için devam ediyor. Hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL