Kültür Sanat

Kartepe’de Yazlık Sinema “Dağ 2” İle Devam Etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Kartepe’de Yazlık Sinema “Dağ 2” İle Devam Etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla geçen yaz sezonu hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri” bu yılda Kartepelilerin ortak ilgisiyle devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yayınlanan “Dağ 2” filmi Kartepeliler tarafından beğeniyle izlendi.

 

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkararak günümüze taşıyan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında “Dağ 2” filmi büyük bir heyecan içerisinde izlendi. 

 

SERİNİN İKİNCİ FİLMİ

Timin özel görevi Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmaktır. Ancak bu sefer düşman geçmişteki gibi bir tane değildir. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur. Dağ filminin ardından gelen devam filmi Dağ 2 filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşırken Alper Çağlar da filmin yönetmenliğini üstlendi.

 

ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık sinema günleri hemşehrilerimizin büyük ilgisi ile devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Dağ 2 filmine hemşehrilerimiz büyük ilgi gösterdi. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması hayatımızda yeniden yer almaya başladı. Sosyal kaynaşmaya vesile olan ve hemşehrilerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri etkinliklerimiz deva edecek” açıklamasında bulundu.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL