Gündem

Kemalpaşa Belediyesi, kent dokusunu bozan ve yıkılma riski taşıyan metruk yapıların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Kemalpaşa’da yaşayan vatandaşların şikayetlerine sebep olan, çevrede yaşayanları rahatsız eden ve güvenlik sorunları oluşturan yapılar, mülk sahiplerinin başvuruları, mahalle muhtarları ve Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespitleri ile yıkılarak molozları tasfiye ediliyor.

Kemalpaşa Belediyesi, kent dokusunu bozan ve yıkılma riski taşıyan metruk yapıların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Kemalpaşa’da yaşayan vatandaşların şikayetlerine sebep olan, çevrede yaşayanları rahatsız eden ve güvenlik sorunları oluşturan yapılar, mülk sahiplerinin başvuruları, mahalle muhtarları ve Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespitleri ile yıkılarak molozları tasfiye ediliyor. Yıkım işlemleri mülk sahipleri ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından, muvafakatname alınarak gerçekleştiriliyor.

‘‘HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURU, GÜVENİ VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Kemalpaşa’nın daha modern görünümlü bir ilçe olması noktasındaki çalışmaları, kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen; “Hemşehrilerimizin talep ve şikayetleri üzerine mahallelerimizde, can ve mal güvenliği tehdidi oluşturan atıl durumdaki yapıların, gerekli prosedüre uygun şekilde yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren önceki başvuru ve tespitlere istinaden 5 adet yıkım gerçekleştirdik. Bu tür yapılar temizlendikçe bir yandan çevre kirliliğinin önüne geçerken, bir yandan da insan sağlığını tehdit eden unsurları da ortadan kaldırıyoruz. Bizlere ulaştırılan145 adet metruk yapı bulunuyor, amacımız bu yapıları planlı şekilde tasfiye ederek Kemalpaşa’nın daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Hemşehrilerimizin huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL