Gündem

Kemer, 30 Ağustos'u coşkuyla kutlayacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kemer’de coşkuyla kutlanacak.

Kemer, 30 Ağustos'u coşkuyla kutlayacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kemer’de coşkuyla kutlanacak. Ellerinde Türk bayrakları ile fener alayına katılacak olan vatandaşlar, kortej sonrası sevilen sanatçı Kıraç konseriyle eğlenecek.

Kemer Belediyesi önünde 18.00-20.00 arasına toplanacak olan vatandaşlar, 20.30’da fener alayı ile ilçe stadına hareket edecek. Fener alayına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu da katılarak kutlamalara ayrı bir renk katacak.

İlçe stadında devam edecek olan kutlamalar kapsamında şiir dinletilerinin ardından sevilen sanatçı Kıraç sahne alacak. Sevilen şarkılarıyla Kemerlileri coşturacak olan kıraç, Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilen 73 çocukla da bir araya gelecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101’nci yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü büyük bir coşku ile kutlayacağız. Bu coşkuyu Kıraç konseriyle taçlandırmak istedik. Fener alayımızda Türk bayraklarımızı sallayacağız. Belediyemiz tarafından ücretsiz sünnet ettirilen 73 çocuğumuz için de aynı gece şölen yapıyoruz. Çocuklarımız ve vatandaşlarımız şölende Kıraç konseriyle eğlenecek. Kemerli vatandaşlarımıza güzel bir akşam yaşatacağız. Herkesi bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Kutlamalarla ilgili program şu şekilde:

30 Ağustos Çarşamba 18.00-20:00 arasında Kemer Belediyesi önünde toplanma

20.30’da fener alayı

21.00’da şiir dinletileri

21.15’de Kıraç konseri

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL