Gündem

Kemer İngiltere'de tanıtılıyor

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve Mart ayında karşılıklı sözleşmeyi imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başlattığı tanıtım atağı sonuçlarını alıyor.

Kemer İngiltere'de tanıtılıyor

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve Mart ayında karşılıklı sözleşmeyi imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başlattığı tanıtım atağı sonuçlarını alıyor. İngiltere’de Kemer’in reklamları yayınlanmaya başladı

 

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve Mart ayında karşılıklı sözleşmeyi imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, daha sonra EMİTT’te jet2 yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası Kemer İngiltere’de tanıtılmaya başladı.

 

Jet2, İngiliz internet kullanıcılarına yönelik reklam çalışmalarına başladı. Jet2 ile yapılan anlaşma ile Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’e hem daha fazla İngiliz misafir gelmesi hem de Kemer’in pazar payını genişletilmesi amaçlanıyor.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, jet2 ile yaptıkları anlaşmanın meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek, jet2 tur operatörünün İngiltere’de Kemer tanıtımına başladıklarını söyledi.

 

Kemer’in pazar payını daha fazla genişletmek için önemli projelere imza atmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Topaloğlu, “jet2, İngiltere’de Kemerimizin tanıtımlarını yapıyor. İngiliz sosyal medya kullanıcılarına Kemer’in reklamı yapılıyor. Kemer’i daha önce görmeyen İngilizler de Kemer’i keşfetmek için heyecanlanıyor. İngiltere’den gelen rezervasyonlar da şu anda iyi durumda. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL