Atasoy Bilgin
Gündem

Kemer'de üreten ev hanımları kermesi yapıldı

Kemer’de, Kemer Belediyesi tarafından “Üreten ev hanımları kermesi” düzenlendi.

Kemer'de üreten ev hanımları kermesi yapıldı

Kemer’de, Kemer Belediyesi tarafından “Üreten ev hanımları kermesi” düzenlendi. Kermeste tezgah açan ev hanımları el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Atatürk Parkı’nda Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen kermese, Kemer Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Kemer’deki dernek başkanları ve üyeleri ev hanımları katıldı.

Geleneksel hale gelen ve her ay yapılan “Üreten ev hanımları” kermesine katılan ev hanımları el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Kemer’de tatilini sürdüren birçok yerli ve yabancı misafir ile vatandaşların da ilgisini çeken kermeste birbirinden lezzetli gıda ürünleri de satışa sunuluyor.

Kemer’deki kadın dernekleri ve kadın kooperatifleri ile ev hanımlarını bir araya getiren Kemer Belediyesi, ev hanımlarının kendi ürettiği ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyor.

Kermeste tezgah açan Figen Yıldırım, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde yapılan kermesin tüm coşkusuyla devam ettiğini belirterek, “Geçen seneden bu yana desteğini bizden asla esirgemeyen Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Kermes sayesinde ev ekonomimize katkı sağlıyoruz.” dedi.

Kermeste tezgah açan Nilüfer Bulut ise kermesin düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarına işaret ederek, ev hanımlarına güzel bir fırsat tanıdığı için Belediye Başkanı Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.

Kermeste tezgah açan Sibel Kurban da Başkan Necati Topaloğlu sayesinde ekmeklerini kazandıklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Tuğba Kurban ise kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL