Kültür Sanat

Kibritin Ucunda 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne Özel Ücretsiz Gösterimiyle Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM Prodüksiyonu’nda hazırlanan, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kalemi, Kayhan Berkin’in yönetimi ve Rıza Kocaoğlu’nun unutulmayacak performansıyla 25 Ocak’ta prömiyer yapan Kibritin Ucunda, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ücretsiz olarak Zorlu PSM %100 Studio’da izleyicilerle buluşacak.

Kibritin Ucunda 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne Özel Ücretsiz Gösterimiyle Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM Prodüksiyonu’nda hazırlanan, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kalemi, Kayhan Berkin’in yönetimi ve Rıza Kocaoğlu’nun unutulmayacak performansıyla 25 Ocak’ta prömiyer yapan Kibritin Ucunda, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ücretsiz olarak Zorlu PSM %100 Studio’da izleyicilerle buluşacak. Ücretsiz gösterim biletleri tükenen Kibritin Ucunda, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya giren bir adamın hikayesiyle sezon boyunca Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

Geçmişin gölgesinde bir adam, kafasında engel olamadığı sesler…

Zorlu PSM’nin 10. sezonunda sahnelere kazandırdığı, Rıza Kocaoğlu’nun etkileyici performansı ve sahnelenmesiyle tiyatroseverler tarafından ilgiyle takip edilen Kibritin Ucunda, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde izleyenlerine ücretsiz bir gösterim gerçekleştiriyor. Rıza Kocaoğlu’nun otuzlarının başında başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle derin bir hesaplaşmaya giren ve her şeyini kaybettiğini düşünen bir plaza çalışanını canlandıracağı oyunda, kafasının içinden gelen seslere engel olmayı bıraktığı an kendi iç hesaplaşmasını yaşayan bir adamın hikayesinin anlatılıyor. Kibritin Ucunda sezon boyunca Zorlu PSM %100 Studio’da sahnelenmeye devam ediyor. Oyunun 12 Nisan, 19 Nisan ve 25 Nisan gösterimleri passo.com.tr’de satışta.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL