Gündem

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ   Çeşitli programlara katılmak üzere Konya’da bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile de bir araya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

 

Çeşitli programlara katılmak üzere Konya’da bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile de bir araya geldi.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette, Konya’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Konya’yı çok beğendiğini belirterek, Başkan Altay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ı, çeşitli programlar vesilesiyle Konya’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Büyükşehir Taş Bina’da bulunan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni de gezerek Başkan Altay’dan bilgi aldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL