Gündem

Konak Sokakta kavşak düzenlemesi yapıldı

Büyükşehir, Özel Konak Hastanesi önünden İzmit yönüne dönüşleri kolaylaştırmak için Eski Paris Park Otel önünden yeni bir kavşak düzenlemesi yaptı   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-605 Kandıra-İzmit Karayolu üzerinden, Yenişehir Mahallesi Özel Konak Hastanesi önünden İzmit yönüne gidebilmek için başlattığı çalışmayı tamamladı.

Konak Sokakta kavşak düzenlemesi yapıldı

Büyükşehir, Özel Konak Hastanesi önünden İzmit yönüne dönüşleri kolaylaştırmak için Eski Paris Park Otel önünden yeni bir kavşak düzenlemesi yaptı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-605 Kandıra-İzmit Karayolu üzerinden, Yenişehir Mahallesi Özel Konak Hastanesi önünden İzmit yönüne gidebilmek için başlattığı çalışmayı tamamladı. Yahya Kaptan Kavşağına gitmeden İzmit yönüne dönüşleri kolaylaştırmak için yapılan kavşak düzenleme çalışması tamamlanarak yol trafiğe açıldı.

 

GEÇİŞLER KOLAYLAŞTI TRAFİK GÜVENLİĞİ SAĞLANDI

Konak Sokaktan gelen araçların İzmit yönüne yola çıkışlarını sağlamak için yol düzenlemesi yapılarak yeni bir güzergâh oluşturuldu. Sürücülerin Konak Sokağa giriş ve çıkışları düzenlenerek trafik güvenliği sağlandı, geçişler kolaylaştırıldı. Eski Paris Park Otel önünde yapılan düzenleme ile Konak Sokağa araç giriş ve çıkışı düzenlendi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan kavşak düzenlemesi ile Konak Sokak üzerinden giden araçlar İzmit istikametine doğru, Yahya Kaptan Kavşağına kadar gitmeden Eski Paris Park Otel önüne yapılan bağlantı yolundan gidebilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL