Gündem

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'nı Devralan Kilci ve Önceki Başkan Tekin Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NI DEVRALAN KİLCİ VE ÖNCEKİ BAŞKAN TEKİN BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ   Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Meclisi’nde başkanlık görevini devralan Salim Can Kilci ve önceki başkan Ali Cahit Tekin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'nı Devralan Kilci ve Önceki Başkan Tekin Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NI DEVRALAN KİLCİ VE ÖNCEKİ BAŞKAN TEKİN BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

 

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Meclisi’nde başkanlık görevini devralan Salim Can Kilci ve önceki başkan Ali Cahit Tekin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.


Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem heyecanı yaşanıyor.

Büyükşehir Gençlik Meclisi’nde başkanlık görevi devir tesliminin yapılmasının ardından yeni  başkan Salim Can Kilci ve önceki başkan Ali Cahit Tekin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Gençlik Meclisi Başkanlığı görevini devralan Salim Can Kilci’yi tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Altay, Ali Cahit Tekin’e de bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar için teşekkür etti.

Başkan Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla yürüttükleri her çalışmada gençler için ayrı bir parantez açtıklarını belirterek, her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL