Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Kripto Fest 2022’ye yoğun ilgi!

Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest 2022, Zorlu PSM’de kapılarını açtı.

Kripto Fest 2022’ye yoğun ilgi!

Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest 2022, Zorlu PSM’de kapılarını açtı. İkinci kez düzenlenen festivalde 30’un üzerinde konuşmacı yer aldı. Blok zincir, metaverse, NFT ve finans dünyasının geleceği üzerine konuşma ve panellerin yapıldığı Kripto Fest 2022’ye yoğun bir katılım oldu. Aynı zamanda ICRYPEX ile Trivians’ın iş birliği duyuruldu.

 

20-21 Ağustos tarihlerinde, Zorlu PSM’de düzenlenen festivale binlerce kripto meraklısı katıldı. ICRYPEX’in ana sponsor olduğu festivalde kripto para yatırımcıları ve teknoloji tutkunları bir araya gelirken, duayen Gazeteci Emin Çapa ve Ekonomist Ali Perşembe gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. Konserlerin, stand-up gösterilerinin ve sahne şovlarının da yer bulduğu Kripto Fest 2022’de katılımcılar, DJ Mahmut Orhan ve Tuğba Yurt’un sahne performanslarıyla eğlendi. Festivalde, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer Onedio’nun oyun girişimi Trivians ile yaptıkları iş birliğini duyurdu.

 

 “Değer yaratmak, insanlara bir şeyler katmak istiyoruz”

Festivalin başında açıklamalarda bulunan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Bu yıl Kripto Fest’i geçen yılın ardından ikinci kez düzenliyoruz. Biz bugün blockchain’i güvenli, değiştirilemez ve değer transfer teknolojisi olarak tanımlıyoruz. Bu tanım baktığımız zaman birçok alana entegre olabiliyor. Bu sebepten iki günlük festival serüvenine ekonomiyi, metaverse’ü, Web 3 teknolojilerini ve oyun sektörünü de ekledik. Dolayısıyla kripto sektörüyle ilintili olan birçok konuyu burada göreceksiniz. Şimdiden hem siz değerli katılımcılara hem de kıymetli konuşmacılarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kripto Fest gibi etkinliklerin kendileri için büyük önem arz ettiğini vurgulayan İçer, “Bir kripto para işlem platformu niye böyle bir etkinlik düzenler? Öncelikle değer yaratmak, insanlara bir şeyler katmak istiyoruz. Çünkü kripto para işlem platformlarıyla son kullanıcı arasında bir kopukluk olduğunu düşünüyoruz. Bizim sektöre giriş amaçlarımızdan biri de buydu.” dedi.

 

Kripto Fest’te iş birliği duyurusu da yapan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Kripto Fest’te aynı zamanda yeni bir iş birliğini de duyuruyoruz. Hepiniz Onedio.com’u biliyorsunuz. Onedio ekibinin Trivians isminde yeni bir oluşumu var. Bugün Trivians ile iş birliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Çıkmış oldukları bu yolculukta başarılar diliyorum. İyi bir proje olacağından eminim. Zaten hali hazırda arkadan gelen bir güç var. Biz de elimizden geldiğince kendilerinin yanında durmak, iş birliklerini güçlendirmek ve daha da ileriye taşımak istiyoruz.” dedi.

 

“Dünyanın en hızlı büyüyen blockchain oyunu olmayı amaçlıyoruz”

ICRYPEX ile gerçekleştirilen iş birliğine dair açıklamalarda buluna Onedio ve Trivians Kurucusu Kaan Kayabalı, “Sunduğumuz dil destekleriyle birlikte direkt olarak 1,5 milyar kişiyi hedefliyoruz. Çıktığımız bu yolda gözümüz gerçekten de çok yükseklerde. Dünyanın en hızlı büyüyen blockchain oyunu olmayı amaçlıyoruz. Bunun için çalışırken de kullanıcılarımızın özellikle kolay para yatırıp kolay para çekmelerini çok önemsiyoruz. O yüzden ICRYPEX gibi bir markayla iş birliği yapmak bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle de ICRYPEX tarafına teşekkür ediyoruz. Gelecek için umutluyuz.” dedi.

 

“Türkiye’den globale başarılı bir hikayenin taşınabildiğini ispatlamak istiyoruz”

Yine iş birliğine dair görüşlerini aktaran Trivians CEO’su Efe Kethüda ise “Aslında Oyna Kazan’dan Trivians’a geçiş süreci sadece kriptoya geçmekle sınırlı değil. Arkasında yapısal bir değişiklik de var. Çünkü Web 3 dünyası kişilerin ve şirketlerin tek başlarına başarıya ulaşabilecekleri bir ortam sunmuyor. Doğru partnerleri bulup doğru iş birliklerini oluşturmak gerekiyor. Bu bağlamda, ICRYPEX ile olan iş birliğimizle birlikte Türkiye’den globale başarılı bir hikayenin taşınabildiğini ispatlamak istiyoruz. Bu süreçte ICRYPEX ekibinin bize inanıp destek vermesi bizim için çok kıymetliydi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Kripto Fest 2022’de katılımcılar; Ali Perşembe, Dr. Bora Erdamar, Ebru Güven, Dr. Vedat Güven, Emin Çapa, Erdil Yaşaroğlu, Mesut Çevik, Selçuk Geçer, Şant Manukyan ve Tuncay Yıldıran gibi önemli isimlerin konuşmalarını dinleme fırsatı buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL