Atasoy Bilgin
Gündem

Kullanmadığınız Kıyafetler Başkasının İhtiyacı Olabilir

Çorlu Belediyesi, Çorlulu yardımseverlerin bağışlarını Sevgi Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Kullanmadığınız Kıyafetler Başkasının İhtiyacı Olabilir

Çorlu Belediyesi, Çorlulu yardımseverlerin bağışlarını Sevgi Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Siz de destek olmak ister misiniz?

 

Çorlu Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetlerinden biri olan ve 2013 yılında hizmete girdiği günden bugüne on binlerce ihtiyaç sahibinin giyim ihtiyaçlarını karşılayabilmesi noktasında destek olan Sevgi Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Yardımsever vatandaşlar başta olmak üzere sanayiciler ve iş adamlarına çağrıda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, verilecek desteklerle çok sayıda ihtiyaç sahibinin Sevgi Çarşısı'ndan faydalanabileceğini belirterek, "Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak Atatürk Kent Enstitüsü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sevgi Çarşısı’nda ücretsiz olarak sunulan hizmet kapsamında yardımseverlerden gelen giyim eşyaları, belediye ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerin ardından yıkanıp ütülenerek akabinde Sevgi Çarşısı mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.

 

2022 yılında 4.200 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza kıyafet yardımında bulunduk. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar göz önünde bulundurulduğunda bugün çok sayıda vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Vatandaşlarımızdan gelen bağışlar çerçevesinde yenilenen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunulan bu hizmetin daha iyi şartlarda sürdürülebilmesi için şüphesiz yeni bağışlara ihtiyacımız var. Bugün sizin ihtiyaç fazlanız, gardırobunuzda yer kaplayan veya kullanmadığınız ayakkabı ve kıyafetlerinize ulaşamayan, maddi olarak yenilerini almaya gücü yetmeyen değerli vatandaşlarımızın ihtiyacı olabilir. Yardımsever vatandaşlarımızdan talebimiz, imkânlar ölçüsünde verilecek destekler oldukça önemli.

 

Yardımsever vatandaşlarımızın yardım konusunda ne kadar dikkatli ve titiz davrandıklarını çok iyi biliyorum ancak yine de hatırlatmakta fayda var. Bağış yapılacak olan kıyafetlerin kullanılabilecek durumda olması gerekiyor. Giyilemeyecek durumda olan kıyafetleri almıyoruz. Lütfen, bu konuda özenli davranalım, bu kıyafetlerin ihtiyaç sahipleri tarafından kullanılacağını unutmayalım.

 

Haydi gelin, hep birlikte hizmete girdiği günden bugüne on binlerce ihtiyaç sahibine ulaşarak bir nebze de olsa katkı sunan Sevgi Çarşımıza destek olalım ve yüzleri güldürmeye devam edelim." dedi.

 

Başkan Sarıkurt, Sevgi Çarşısı'nın Çarşamba ve Cuma günleri mesai saatleri içerisinde hizmet verdiğini belirterek yardım yapmak isteyen yardımseverlerin, Atatürk Kent Enstitüsü'ne gelerek bağışlamak istedikleri kıyafetleri Sevgi Çarşısı'ndaki görevlilere teslim edebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Sevgi Çarşısı'na yapılacak bağışlarla ilgili bilgi almak isteyen yardımseverler, 684 77 51 numaralı telefondan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ulaşabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL