Atasoy Bilgin
Ekonomi

Liderin Rakibi Aydın

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.

Liderin Rakibi Aydın

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi, lige verilen bir haftalık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Gösterdiği başarılı performansla lig lideri olarak yoluna devam eden Milas Belediyespor’un 14. Haftadaki rakibi Aydın B. Şehir Bld olacak.

A grubunda oynanan 13 maç sonunda topladığı 36 puanla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisini iyi oyun sonucunda mağlup ederek hem liderliğini pekiştirmek hem de yenilmezlik serisini 13 maça çıkarmayı hedefliyor.

Tek hedef 3 puan…

Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarla maça hazırlanan takımımız kendi seyircisi önünde 3 puana ulaşmayı amaçlıyor. Milas Belediyespor ile Aydın B. Şehir. Bld takımları arasında 7 Ocak 2023 Cumartesi günü Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 15’te başlayacak.

Tüm taraftarlarımızı salona davet ediyorum…

               

Hafta sonu oynanacak olan önemli müsabaka hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Lige verilen 1 haftalık aranın ardından kendi evimizde önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Lig lideri unvanıyla çıkacağımız karşılaşmada hem iyi oyun sonucunda liderliğimizi pekiştirmek hem de galibiyet serimizi devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Tüm takım ve teknik ekibimize hafta sonu oynanacak olan müsabakada başarılar diliyor, sahadan galibiyetle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı da salona gelerek takımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL