Teknoloji

Logo Yazılım'dan Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bilgisayar laboratuvarı

Logo Yazılım’dan Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bilgisayar laboratuvarı   Logo Yazılım’ın Hayallerini Kodlayanlar projesi kapsamında, Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurduğu bilgisayar laboratuvarı açıldı.

Logo Yazılım'dan Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bilgisayar laboratuvarı

Logo Yazılım’dan Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bilgisayar laboratuvarı

 

Logo Yazılım’ın Hayallerini Kodlayanlar projesi kapsamında, Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurduğu bilgisayar laboratuvarı açıldı. Laboratuvarla birlikte öğrencilerin mesleki bilgi ve birikimlerini artırıp, mezuniyetlerinden önce iş hayatına hazırlanmaları hedefleniyor.

 

Hayallerini Kodlayanlar projesi ile çocuklara erken yaşta kod yazmayı öğreterek 21. yüzyıl yetkinliklerini kazanmalarını sağlayan Logo Yazılım, aynı zamanda meslek lisesi öğrencilerinin bilgi ve becerilerini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan bilgisayar laboratuvarı ile öğrenciler, Logo programlarını öğrenerek çalışma hayatı için gereken donanımı mezuniyetlerinden önce edinme fırsatına sahip olacak.

 

Logo Yazılım’ın bugüne kadar 3 bine yakın öğrenciye ulaştığı Hayallerini Kodlayanlar projesi kapsamında kurulan bu laboratuvar, bir meslek lisesinde açılan ilk atölye olma özelliği taşıyor. Laboratuvarda Logo programlarını içeren 20 adet bilgisayar bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL