Gündem

Lüleburgaz Belediyesi'nin 1500 günlük faaliyetleri 'Sevdamız Lüleburgaz'da

Lüleburgaz Belediyesi’nin 1500 günlük faaliyetleri ‘Sevdamız Lüleburgaz’da Lüleburgaz Belediyesi’nin 1500 günlük faaliyetlerini içeren ‘Sevdamız Lüleburgaz’ kitapçığı, kentin çeşitli noktalarına dağıtıldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nin 1500 günlük faaliyetleri 'Sevdamız Lüleburgaz'da

Lüleburgaz Belediyesi’nin 1500 günlük faaliyetleri ‘Sevdamız Lüleburgaz’da
Lüleburgaz Belediyesi’nin 1500 günlük faaliyetlerini içeren ‘Sevdamız Lüleburgaz’ kitapçığı, kentin çeşitli noktalarına dağıtıldı.
Lüleburgaz Belediyesi, 1500 gün içinde gerçekleştirilen hizmetlerin yer aldığı ‘Sevdamız Lüleburgaz’ adlı kitapçığı yayımladı.
İçinde kültür-sanattan çevreye, altyapıdan sosyal belediyecilik çalışmalarına, ulaşımdan istihdama kadar çok sayıda hizmetin bir araya getirilerek okura sunulduğu ‘Sevdamız Lüleburgaz’ kitapçık Lüleburgaz’ın çeşitli noktalarına dağıtıldı.
Kuşe kağıda basılı olarak, kaliteli görsellerle zenginleştirilen ve 101 sayfadan oluşan kitapçığın önsözünü ise Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli kaleme aldı.
Kitapçıkta Lüleburgaz Belediyesi’nce 2019 yılından günümüze kadar gerçekleştirilen bazı çalışmaların öncesi ve sonrası karşılaştırmaları, haberler, etkinliklerden fotoğraflar yer alıyor.
Kitapçık incelendiğinde Lüleburgaz Belediyesi’nin 1500 günde çevreye, tarihe, altyapıya, kültüre ve sanata yaptığı yatırımların yıllar içindeki artışı göze çarpıyor.
1500 adet bastırılan kitapçık, Lüleburgaz’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, odalara, esnaflara, basın mensuplarına, belediyeye ait tesislere, hastane, Klinik ve eczanelere dağıtıldı.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL