Gündem

LYBA'nın duvarlarını grafitiyle renklendirdiler!

Lüleburgaz TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, grafiti sanatçısı Erkut Koyan rehberliğinde, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nin (LYBA) duvarlarını grafitiyle renklendirdi.

LYBA'nın duvarlarını grafitiyle renklendirdiler!

Lüleburgaz TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, grafiti sanatçısı Erkut Koyan rehberliğinde, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nin (LYBA) duvarlarını grafitiyle renklendirdi. Gençleri ziyaret eden Başkan Gerenli, “Sanatın iyileştirici gücüyle ışık saçan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Lüleburgaz TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alan öğrencileri, Lüleburgaz Belediyesi iş birliğiyle LYBA’nın duvarlarına grafiti sanatıyla renk kattı. Lüleburgaz’ın yetiştirdiği önemli grafiti sanatçılarından Erkut Koyan’la birlikte, öğretmenleri Şirin Çakır gözetiminde duvarları renklendiren öğrenciler, içlerindeki özgür ruhu sanatlarına yansıttılar. Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de öğrencileri ziyaret ederken okul müdürü Ferhan Kara da öğrencilerle bir araya geldi.

Özgür düşünce ve sanata destek

Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Gerenli, Erkut Koyan, Ferhan Kara ve Şirin Çakır ile grafitiyle duvarı boyadı. Gençlere ortaya koyduğu eser için teşekkür eden Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesinin kapılarının özgür düşünceye, sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceğini vurguladı. Başkan Gerenli, “Sanatın iyileştirici gücüyle ışık saçan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL