Gündem

M1 konya avm'deki defacto mağazası yenilendi

M1 KONYA AVM’DEKİ DEFACTO MAĞAZASI YENİLENDİ    Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için önemli bir yaşam merkezi konumunda bulunan Fiba Commercial Properties yönetimindeki M1 Konya AVM, yenilenen mağazalarıyla tüketicilerine keyifli alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

M1 konya avm'deki defacto mağazası yenilendi

M1 KONYA AVM’DEKİ DEFACTO MAĞAZASI YENİLENDİ 

 

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için önemli bir yaşam merkezi konumunda bulunan Fiba Commercial Properties yönetimindeki M1 Konya AVM, yenilenen mağazalarıyla tüketicilerine keyifli alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. M1 Konya AVM’de yer alan ve yenilenen DeFacto mağazası, 31 Ekim’de yeni yüzüyle ziyaretçilerine kapılarını açtı. 

 

 

Fiba CP’nin yönetim faaliyetlerini yürüttüğü M1 Konya AVM, yeni ve yenilenen mağazalarıyla ziyaretçilerine sunduğu ayrıcalıklı alışveriş deneyimini bir adım ileriye taşıyor. Türkiye’nin global moda markası DeFacto’nun mağazası, yeni ve modern bir görünümle yeniden açıldı. 31 Ekim’den itibaren ziyaretçilerle buluşan mağaza toplam 1.350 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. 

 

Yenilenen DeFacto mağazası, M1 Konya AVM ziyaretçilerine moda dünyasının en güncel parçalarını keşfetme fırsatı sunarken kalite ve şıklığı aynı çatı altında buluşturuyor. Mağazanın yenilenmiş iç tasarımı, alışveriş yapanlara keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunmak amacıyla özenle düşünüldü. Yeni mağaza müşterilere daha geniş bir ürün yelpazesi, rahat bir alışveriş ortamı ve son moda koleksiyonlarla karşılaşma fırsatı sunuyor.

 

Misafirlerine alışverişi ve eğlenceyi bir arada sunan M1 Konya Alışveriş Merkezi, giyimden teknolojiye, marketten beyaz eşyaya kadar geniş marka karmasının yanında Konya’da gün boyu güzel vakit geçirmek ve zamanı dolu dolu yaşamak isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL