Gündem

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği’nin Geleneksel Olarak Düzenlediği 9. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği’nin Geleneksel Olarak Düzenlediği 9. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13.30'da Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin Geleneksel olarak düzenlediği 9. Aşure Günü etkinliğine katıldı.

 

Aşure Günü Etkinliğine; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Adem Kaya, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP Malkara İlçe Başkanı Uğur Günay, Malkara Belediye Meclis Üyeleri, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, STK Başkanları, dernek başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Aşure Günü Etkinliği, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

 

Yaylagöne Mahalle Muhtarı Semih Özçakır ve Malkara Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nail Veyses günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdiler.

 

Etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin Geleneksel olarak düzenlediği 9. Aşure Günü etkinliğine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Yaylagöne Mahallemize her geldiğimizde daha farklı güzelliklerle karşılaşıyoruz. Yaylagöne Mahallemize yaptığımız her yatırımı buradaki hemşehrilerimiz süsleyerek ve güzelleştirerek daha iyiye taşıyarak bizlere cevap veriyorlar. Bu yüzden Yaylagöne Mahallemizdeki hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Aşure Günü Etkinliği Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin geleneksel hale getirdiği güzel bir organizasyon bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm katılımcılara saygılar ve sevgiler sunuyorum.” dedi.  

 

Yasin-i Şerif okunması ile devam eden programda Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından etkinliğe katılan vatandaşlara Aşure ikramında bulunuldu.       

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL