Otomobil

Matthew Macfadyen ve Roger Federer'in başrollerini paylaştığı “O Bir Mercedes-Benz.” global reklam kampanyası Türkiye'de yayında

‘O Bir Mercedes-Benz.

Matthew Macfadyen ve Roger Federer'in başrollerini paylaştığı “O Bir Mercedes-Benz.” global reklam kampanyası Türkiye'de yayında
  • ‘O Bir Mercedes-Benz.’ kampanyası, Mercedes-Benz’in sunduğu bireysel mobilitenin istikrarlı gelişimini vurguluyor. Üç köşeli yıldızı ile Mercedes-Benz, öncü ruhu, sıra dışı teknolojileri, benzersiz tasarım ve güvenli konforu bir arada sunarak standartları belirlemeye devam ediyor.
  • Ana kampanya filmi, markanın bu tanımlamayı mümkün kılan yeniliklerini görselleştiriyor. Çeşitli ENERGIZING COMFORT programları ile kapsamlı bir sağlıklı yaşam programı sunarken, MBUX’lu Hyperscreen gibi çok sayıda bağlantı, bilgi ve eğlence özelliği, araçları mobil bir ofise veya özel bir sinemaya dönüştürüyor. DRIVE PILOT gibi yenilikçi güvenlik ve yardım sistemleri hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor.
  • Kampanya filminin seyircileri, otomobilin tarihini ve teknolojik gelişimini sıra dışı görüntülerle anlatan bir yolculukta kahramanları takip ediyor. Mercedes-Benz’in yeni reklam filminde İngiliz aktör Matthew Macfadyen ve uzun süredir marka elçisi olan Roger Federer, Mercedes-Benz elektrikli araçları eşliğinde gizli ajanlar olarak rol alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL