Kültür Sanat

Menderes Belediyesi etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor

Menderes Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Zafer Konserleri kutlaması sonrasın da 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe daha imza atıyor.

Menderes Belediyesi etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor

Menderes Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Zafer Konserleri kutlaması sonrasın da 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe daha imza atıyor. 1 Eylül Perşembe günü Gümüldür Amfi tiyatroda saat 20:30 da birçok ünlü ismin yer alacağı şiir dinletisi ve gösterimi yer alacak.

 

Orhan Aydın’ın sunumu ile, Ataol Behramoğlu, Levent Üzümcü, Emin İgüs, Gülcan Altan, Muammer Ketencoğlu, Dengin Ceyhan, Murat Güner ve Haluk Çetin gibi alanlarında duayen sanatçılar şiir dinletisi ve gösterileri ile muhteşem bir geceye hazırlık yaptıkları bildirildi.

 

Bu anlamlı gün için konuşma yapan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “ Menderes için güzel bir etkinliğe daha hazırlandıklarını Sanat ve Edebiyat severleri bir araya getirdikleri için mutluluk duyduğunu” dile getirdi. Barışın önemine de dikkat çeken Başkan Vekili Özkan “ Barış insani bir haktır ve herkes için şarttır” ifadelerinde bulundu, konuşmanın sonun da tüm sanatseverleri bu anlamlı geceye davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL