Gündem

Menderes'in Çehresi Değişecek

Menderes’te ilçe merkezini kapsayan Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmaları başladı.

Menderes'in Çehresi Değişecek

Menderes’te ilçe merkezini kapsayan Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmaları başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı. Çalışmaların hızlıca bitirilerek ilçe merkezinin yeni ve modern yüzüne kavuşturulması planlanıyor.

İlk etap başladı

Proje kapsamında ilk etap çalışmalar başladı. Atatürk Caddesi boyunca kaldırım çalışmaları devam ederken, toplam 2400 metrelik alanda kaldırım çalışması yapılacak. İkinci etapta ise ilçe merkezinde yenileme ve modernleştirme çalışmaları başlayacak. Peyzaj düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları da proje kapsamında gerçekleşecek.

Menderes hak ettiğine kavuşacak

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız kapsamında Menderes’imizin Ay yıldız parkı tarafından olan ana girişinden ilçe merkezimize kadar olan yolda çalışmalarımızı başlattık. Atatürk Caddesi üzerinde kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra meydanımızı yeni çehresine kavuşturacak çalışmaları gerçekleştirecek, yolumuzu da asfaltla kaplayacak, yeşillendirme çalışmalarımızla projemizi tamamlayacağız. Modern mimarı ve tasarım ile sürdürdüğümüz çalışmalarda bize destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ederim.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL