Atasoy Bilgin
Gündem

Menderes'te Anneler Unutulmadı

Anneler Günü kapsamında Menderes Belediye Başkan V.

Menderes'te Anneler Unutulmadı

Anneler Günü kapsamında Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ilçede ki anneleri unutmadı çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Anneler Günü nedeniyle belediyede çalışan annelere çiçek sürprizinde bulundu. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programda geceden masalarına bırakılan çiçekleri sabah işte gören belediye çalışanı anneler çiçek sürpriziyle mutlu oldular. Özkan ayrıca ilçede yer alan huzurevlerinde ki anneler ile şehit annelerini de ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

En değerli varlıklarımız

Anneler için sadece bir gün değil her gün hizmet ürettiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’Annelerimizin yeri asla dolmaz. En değerli varlıklarımız olan annelerimiz için ne yapsak az. Tüm çalışmalarımızda önceliğimiz annelerimiz ve kadınlarımız. Onların yüzünü güldüren hizmetlerimiz ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Anneler Günü kapsamında da belediyede birlikte çalıştığımız ve anne olan çalışma arkadaşlarımıza çiçek sürprizinde bulunduk. Ardından ilçemizde yer alan huzurevlerinde ki annelerimiz ve şehit annelerimizi unutmadık, onlarla da bir araya geldik. Başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli annesi Zübeyde hanım olmak üzere, şehit annelerimiz ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL