Gündem

Menderes'te Engeller Kalkıyor

Menderes Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları dikkat çekiyor.

Menderes'te Engeller Kalkıyor

Menderes Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları dikkat çekiyor.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştiriliyor.

 

Sevgi varsa engel yoktur

Yapılan çalışmalar kapsamında bugüne kadar 18 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunurken, 1 adet akülü araba şarj istasyonu ilçeye kazandırıldı. 88 adet tekerlekli sandalyenin de tamiri yapılıp engelsiz ulaşım aracı ile 165 vatandaşa destek verildi. Sosyal kültürel etkinliklerle engelli vatandaşların yanında olunurken engelli erişimine uygun parklar da ilçeye kazandırıldı. Kırmızı bayrak çalışması için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Etkinliğe davet

Dünya Engelliler Günü kapsamında 5 Aralık Salı günü Engelsiz Tiyatro ve Söyleşi etkinliği de gerçekleştirilecek. İzmir Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Tamer Özşeker ve Balçova Belediyesi Engelli Hakları Sorumlusu Rıza Mutkilioğlu’nun konuşmacı olacağı etkinlik Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde saat 13’de gerçekleşecek.

 

Vatandaşımızın yanındayız

Menderes’te herkesin sesi olarak hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçemizde ki tüm vatandaşlarımızın sesi olmak adına sürdürdüğümüz hizmetlerimizde engelli hemşehrilerimizin de hayatını kolaylaştıracak çalışmalara önem veriyoruz. Bu kapsamda onların ihtiyacı olan uygulamalarla kendilerine destek oluyoruz. Herkesin yüzünün güldüğü, huzurlu ve mutlu bir Menderes için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL