Gündem

Monster Notebook PUBG Turnuvası PROTALITY Season 7'nin Ana Sponsorluğunu Üstlendi

Türkiye oyun ekosisteminin gelişimine yönelik destekleriyle bilinen Monster Notebook, PUBG: BATLEGROUNDS takipçilerinin heyecanla beklediği PROTALITY Season 7’ye ana sponsor olduğunu duyurdu.

Monster Notebook PUBG Turnuvası PROTALITY Season 7'nin Ana Sponsorluğunu Üstlendi

Türkiye oyun ekosisteminin gelişimine yönelik destekleriyle bilinen Monster Notebook, PUBG: BATLEGROUNDS takipçilerinin heyecanla beklediği PROTALITY Season 7’ye ana sponsor olduğunu duyurdu. 150.000 TL’lik ödül havuzu ile Türkiye ve Orta Doğu’da eş zamanlı düzenlenecek olan turnuvada, 18 farklı ülkenin en iyi takımları ödüle ulaşmak için mücadele edecek.  PROTALITY Season 7’nin şampiyonu ve ikinci takımı PUBG EMEA Championship: Fall’un farklı aşamalarına Wildcard hakkı kazanacak.

 

Monster Notebook, KRAFTON tarafından resmi olarak desteklenen ve eSports360’ın düzenlediği gaming & espor projelerinde bir zirve olan PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin 2023’teki ikinci etkinliği PROTALITY Season 7’nin ana sponsorluğunu üstlendi. 150.000 TL’lik ödül havuzlu turnuvada bu sezon, Türkiye ve Orta Doğu bölgeleri için açılan elemeler ve iki adet Wildcard hakkı ile PROTALITY Season 7’nin şampiyonu ve ikinci takımı, PUBG EMEA Championship: Fall’un farklı aşamalarında mücadele edecek. 18 farklı ülkeden en iyi takımlar bu heyecana dahil oluyor.

“Her şeyden önce katma değer üretimi için çalışıyoruz”

Sponsorluk kararı hakkında konuşan Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, “Oyun bilgisayarı denildiğinde akla gelen ilk marka olan Monster Notebook olarak ürün, hizmet ve üstün müşteri deneyimi kanadındaki gücümüzün yanı sıra ekosistemi bir bütün olarak görüyor, oyun bilgisayarı alanındaki öncülüğümüzün yanı sıra espora verdiğimiz desteklerle de hem oyunculara hem sektör paydaşlarına hem de sektörün geneline örnek olma misyonu taşıyoruz. Oyun tutkunlarının üç yıldır heyecanla bekleyip takip ettiği PROTALITY Season 7 ana sponsorluğumuz da bu misyonun en yakın göstergelerinden. Her şeyden önce katma değer üretimi için çalışan bir marka olarak vaatlerimizin arkasında duruyor olmak bizim için en büyük gurur ve mutluluk. Eylül ayında turnuvaya katılacak takımların dört farklı aşamadan oluşan müsabakaları için nefesler kesilmiş durumda. Katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyor, ekosistemin gelişimi için desteklerimize devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi. 

Maçlar canlı ve Türkçe izlenebilecek

PROTALITY Season 7’nin ödül havuzu 150.000 TL; 24-27 Ağustos arasında gerçekleşen açık elemeler, 1-2-3 Eylül’deki Tulpar Üst Grup maçları, 9-10 Eylül’deki Abra Alt Grup maçları ve 22-23-24 Eylül tarihleri arasında oynanacak final aşaması maçları sonucunda sahibini bulacak. PROTALITY Season 7’de turnuvaya katılan takımlar dört farklı aşamada mücadele edecekler. Tulpar Üst Grup; açık elemelerden gelen 16 takımla sekiz davetli takımı bir araya getiriyor. Tulpar Üst Grup maçlarından finale yükselemeyenler, Abra Alt Grupta son bir kez daha şanslarını deneyebilecekler. Final aşamasındaysa turnuvaya katılan 64 takım ile davet edilen sekiz takımın mücadeleleri neticesinde belirlenen en iyi 16 takımın maçları gerçekleşecek. PROTALITY Season 7 mücadeleleri, twitch.tv/pubg_battlegroundstr kanalından Türkçe olarak Arda “Tropik” Bayram, Buğrahan “Wreckage” Şevke, Mustafa “Fanius” Gültekin, Özgür “root” Alagül, Timur “Timurlengx” Günay, Utku “Utimikk” Taşyürek ve Oğuzhan “Canalem” Can anlatımlarıyla takip edilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL