Gündem

MultiNet'lilerin İngilizce Eğitimi Yüzde 65 İndirimli

Multinet Up, yemek kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni bir kampanya daha duyurdu.

MultiNet'lilerin İngilizce Eğitimi Yüzde 65 İndirimli

Multinet Up, yemek kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni bir kampanya daha duyurdu. Kampanya kapsamında, Open English’ten çevrimiçi İngilizce eğitim paketi satın alan Multinet’liler yüzde 65 indirimli eğitim fırsatı elde ediyor.

Multinet Up’ın, online İngilizce eğitim platformu Open English iş birliğiyle devreye aldığı kampanya kapsamında MultiNet yemek kartı kullanıcıları, Open English’ten satın aldıkları çevrimiçi İngilizce eğitim paketlerinde yüzde 65 indirim hakkı kazanıyor. İlk satın alımlarda geçerli olan kampanya 15 Kasım 2023 tarihinde sonlanacak.

Ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından CEFR standartlarına uygun, interaktif ve inovatif çevrimiçi dil eğitim hizmeti veren Open English, 7/24 canlı sınıflar eşliğinde kişiye özel çalışma planıyla kesintisiz dil becerisi kazanma fırsatı sunuyor. 

Tüm MultiNet yemek kartı kullanıcılarını kapsayan kampanyadan yararlanmak için Open English’in özel kampanya web sayfasındaki formun doldurulması gerekiyor. Özel kampanya linki MultiNet kullanıcıları ile paylaşılıyor. Mevcut üyelikler ile birleştirilemeyen kampanya, altı ve on iki aylık paketler için aynı indirim oranını sunuyor.

Multinet Up’ın MultiNet yemek kartı kullanıcılarına ayrıcalıklar ve cazip fırsatlar sunan indirim ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Multinet Up Hakkında:

Multinet Up, geliştirdiği yenilikçi ödeme sistemleri ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere “değer katan” çözümler sunan bir ekosistem olarak hizmet veriyor. 2010 yılından itibaren Fransız Up grup bünyesinde bir Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyet göstermektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL