Atasoy Bilgin
Ekonomi

Murat Kazgan “Lord Pitbull" Çıplak El Dövüş Şampiyonasında Ringe Çıkıyor

Ringe Çıkıyor Türkiye’nin önde gelen karma dövüş sanatları (MMA) dövüşçülerinden Murat Kazgan, Çıplak El Boks Şampiyonası BKFC’de ilk maçına çıkıyor.

Murat Kazgan “Lord Pitbull" Çıplak El Dövüş Şampiyonasında Ringe Çıkıyor

Ringe Çıkıyor Türkiye’nin önde gelen karma dövüş sanatları (MMA) dövüşçülerinden Murat Kazgan, Çıplak El Boks Şampiyonası BKFC’de ilk maçına çıkıyor. MMA dünyasının en önemli profesyonel organizasyonlarından biri olan BKFC’de Murat Kazgan’ın da mücadele edeceği dövüş kartı 28 Ocak Cumartesi sabaha karşı saat 05.00’te Türkiye’de S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak.  

Türk dövüşçülerin uluslararası organizasyonlardaki başarılarına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Türkiye’nin önde gelen MMA dövüşçülerinden Murat Kazgan, nam-ı diğer “Lord Pitbull” dövüşçülerin çıplak elle birbiriyle mücadele ettiği BKFC’de ilk maçına çıkıyor. Kariyerinde pek çok başarıya imza atan Kazgan 28 Ocak Cumartesi gecesi Jordan Weeks karşısında orta sıklet maçı için ringe çıkmaya hazırlanıyor. Karşılaşma Kazgan’ın da, Amerikalı rakibi Weeks’in de BKFC’deki ilk mücadeleleri. Aynı gecenin ana dövüşünde ise BKFC Orta Sıklet unvan maçına çıkmak için mücadele veren, Makedonyalı dövüşçü Slaveski’yi Kübalı Cedeno karşısında izleyeceğiz. S Sport Plus’tan Canlı Yayınlanacak 

28 Ocak Cumartesi sabah saat 05.00’te gerçekleşecek heyecan dolu dövüş gecesi canlı yayınla sadece S Sport Plus üzerinden izlenebilecek.

S Sport Plus’ın Lord Pitbull’a özel hazırladığı kampanya ile S Sport Plus Aylık Paketi ilk ay sadece 19,99 TL. “PITBULL” kampanya koduyla aylık paket üyeliklerini başlatanlar S Sport Plus’a ilk ay 34,99 TL yerine sadece 19,99 TL ödeyerek hem Murat Kazgan’ın unvan maçını hem de S Sport Plus’ta yayınlanan tüm içerikleri izleyebilecekler.

 
Kazgan Yoluna BKFC’de Devam Edecek

Geçtiğimiz aylarda BKFC ile çoklu bir maç kontratı yapan Kazgan’ı Türk dövüş sporu severler bundan sonra da BKFC’de birbirinden önemli rakipler karşısında izleyebilecekler. Kazgan, Welter sıklette zorlu rakiplerle mücadele ederek, kemer yolunda ilerlemeye çalışacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL