Gündem

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kanar mesajında’’ Aziz milletimiz, bağımsızlık uğruna verilen mücadeledeki kararlılığını, birlik ve beraberlik içinde göstermiş ve tarihe altın harflerle yazılmış bir zaferi elde etmiştir.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kanar mesajında’’ Aziz milletimiz, bağımsızlık uğruna verilen mücadeledeki kararlılığını, birlik ve beraberlik içinde göstermiş ve tarihe altın harflerle yazılmış bir zaferi elde etmiştir. Türk milleti olarak tarihimizin en büyük zaferlerinden birini elde ettiğimiz 30 Ağustos’u kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bugün, ülkemizi aydınlık yarına taşıyacak olan gençlerimize güvenimiz sonsuz. Onların omuzlarına emanet ettiğimiz Türkiye’mizi, Türkiye Yüzyılı inancıyla çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için canımızı dişimize takarak çalışmaya devam ediyoruz.

Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda ilerlemeliyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz, ruhları şad olsun. ‘’dedi..

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL