Gündem

Mustafakemalpaşa'da sokaklar fener alayı ile aydınlandı.

Zafer ve bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramında Mustafakemalpaşa’da sokaklar fener alayı ile aydınlandı.

Mustafakemalpaşa'da sokaklar fener alayı ile aydınlandı.

Zafer ve bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramında Mustafakemalpaşa’da sokaklar fener alayı ile aydınlandı. Mustafakemalpaşa’da geleneksel hale gelen fener alayı binlerce Mustafakemalpaşalının katılımıyla gerçekleşti.

Etibank’dan başlayarak, Heykel Meydanı’nda sona eren yürüyüşte, meşaleler, Kirmasti Off-Road araçlarının ışıklarıyla Mustafakemalpaşa’da etkileyici görüntüler ortaya çıktı. Yüzlerce Mustafakemalpaşalı Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde, milli marşlar, coşkuyla Türk bayrakları sallayarak zaferin anlamını bir kez daha vurguladılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu yeniden hatırlattığı vurgusunu yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ‘’ Mustafakemalpaşa tarihinin en kalabalık fener alayına şahitlik ettiğimizi söylemek isterim. Bugün burada bu herkes tek bir duygu için burada… Vatan, Millet, Bayrak sevgisi için. Bu bayram hepimizin bayramı, ayrışmanın değil birleşmenin bayramı. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve demokrasi şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!’’ dedi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL