Gündem

Nagarro + MBIS Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü Neslihan Baloğlu oldu

Nagarro + MBIS Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Neslihan Baloğlu getirildi.

Nagarro + MBIS Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü Neslihan Baloğlu oldu

Nagarro + MBIS Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Neslihan Baloğlu getirildi. Baloğlu, insan kaynakları alanındaki deneyimiyle Nagarro + MBIS’in stratejik İK yönetimi sürecine liderlik edecek.

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Neslihan Baloğlu atandı. Baloğlu, iş geliştirme, yetenek kazanımı/yönetimi, çalışan deneyimi, kariyer yönetimi ve danışmanlık alanındaki deneyim ve birikimiyle Nagarro + MBIS’te İnsan Kaynakları bölümüne liderlik edecek. Farklı sektörlerde edindiği deneyimi Nagarro + MBIS’te stratejik bir bakış açısı ve katma değerli insan kaynakları yönetimiyle aktaracak olan Baloğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde tamamladı. Baloğlu, Harvard Üniversitesi’nden ise Yönetim Sertifikası’na sahip.

Profesyonel iş hayatına bankacılık sektöründe başlayan Baloğlu, Osmanlı Bankası ve Koçbank’ta toplam 6 yılda edindiği deneyimin ardından kariyerine farklı sektörlerde orta ve üst düzey yönetici rolleri ile devam etti. Sırasıyla Canovate Elektronik Endüstri, Alfred Concierge Services, Assessment Systems, Sur Yapı, Yordam İK Danışmanlık, Monad HR, Vivalon AG-Taban Gıda firmalarında danışmanlık, iş geliştirme, idari yönetim, proje yönetimi ve kurumsal iletişim alanlarında görev aldı. Baloğlu, son olarak ise İnka İnsan Kaynakları şirketinde İç İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü görevini yürüttü. Farklı sektörler ve şirketlerde kurum kültürü alanında edindiği deneyim, Baloğlu’nun insan kaynakları alanında stratejik bakış açısı geliştirmesine katkı sağladı. Sürekli öğrenmeye önem veren, esnek ve hızlı adapte olabilen Baloğlu’nun, konfor alanından çıkarak potansiyelini açığa çıkaracak kurumlarda çalışmayı tercih etmesi, rekabetçi ortamlarda başarılarına yön vermesinde etkili oldu.

2 çocuk annesi olan Baloğlu’nun hobileri arasında seyahat etmek, tenis oynamak, yüzmek, 3000 parçaya varan puzzlelar yapmak ve Sudoku çözmek yer alıyor. Baloğlu’nun İstanbul Üniversitesi Ekonomi Kulübü, Harvard Mezunları Kulübü’nde aktif üyeliği bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL