Gündem

NUDO, Bir Kez Daha Zirvede!

Türkiye’nin en prestijli öğrenci ödülleri arasında yer alan “Gıdanın Yıldızları Ödülleri”, Yıldız teknik üniversitesi Gıda Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

NUDO, Bir Kez Daha Zirvede!

Türkiye’nin en prestijli öğrenci ödülleri arasında yer alan “Gıdanın Yıldızları Ödülleri”, Yıldız teknik üniversitesi Gıda Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Bu ihtişamlı organizasyonda NUDO, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla “Noodle” kategorisinde birinci seçilerek büyük bir başarı elde etti. 1920 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve gıda sektöründe yenilikçi ürünleri ile kendinden söz ettiren ERİŞ, geçtiğimiz aylarda da Gıda+ Ödülleri’nde “En Yenilikçi Unlu Mamül” kategorisinde NUDO Probiyotikli Noodle ürünü ile ödül almıştı.

Genç nesilden bu denli kıymetli ve önemli bir taktir almanın anlamının çok büyük olduğunu belirten Eriş Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Eriş: “Gıdanın Yıldızları Ödülleri’nde NUDO Noodle ürünlerimiz ile Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden ödül almak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu kadar kısa sürede aldığımız bu ikinci prestijli ödül, bize sektördeki etkin ve yenilikçi rolümüzü bir kez daha hatırlatıyor, ekip olarak yaptığımız çalışmaların ve ürün kalitemizin takdir edildiğini gösteriyor” dedi.

Global bir ürünü alıp, lokalleştirirken hiçbir şekilde popülist yaklaşımlar sergilemediklerinin altını çizen Abdullah Eriş; ”Bunu yaparken de Eriş Ar-Ge merkezi olarak Noodle hamurunu bilim ile yoğurduk. Bu doğrultuda hiçbir ürünümüze kimyasal lezzet arttırıcı olan MSG (Çin tuzu), koruyucu ve renklendirici gibi katkılar eklemedik. Şirket kültürümüz olan “Çocuğumuza yedirmediğimiz ürünü üretmeyiz” kültüründen dolayı birçok maliyete katlanarak en doğal noodle ürünlerini üretmek için yola çıktık. Patentler almaya başladığımız yeni nesil fonksiyonel Noodle ürünlerimizi çok yakında tüketicilerimizle buluşturmuş olacağız. Nudo markası altında üretimini gerçekleştirdiğimiz noodle ürünlerimizin yanı sıra Dudomi ve Egg Noodle markalarımız da hem lezzetleriyle hem de insan sağlığı odaklı üretim süreçleriyle tüketicilerimizden büyük ilgi görmektedir. Birbiri ardına kazandığımız bu prestijli ödüller, gelecekte de daha fazla inovasyon ve kaliteye odaklanmamızı sağlayacak” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL