Teknoloji

NVIDIA, RTX ile Favori Oyunlara Yeni Bir Soluk Getiriyor

Bu hafta itibariyle NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex  ve gelişmiş ışın izleme efektleri sayesinde sevdiğiniz oyunları daha da geliştirmenin zamanı geldi.

NVIDIA, RTX ile Favori Oyunlara Yeni Bir Soluk Getiriyor

Bu hafta itibariyle NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex  ve gelişmiş ışın izleme efektleri sayesinde sevdiğiniz oyunları daha da geliştirmenin zamanı geldi.

NVIDIA RTX Remix’e yapılan yeni güncellemelerle veya EVERSPACE 2 gibi oyunlara DLSS 3’ün getirdiği büyük avantajlarla, işte NVIDIA’nın duyurduğu son gelişmeler.

NVIDIA RTX Remix Açık Beta Işın Oluşturma ile DLSS 3.5’e Yükseltiliyor
 Eskimiş, favori bir oyunda tamamen yeni bir deneyim yaşamak istediniz mi hiç? Şimdi, NVIDIA RTX Remix’in modlama araç seti güncellemeleri sayesinde, Işın OLuşturma’lı DLSS 3.5 ile bu hayali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. NVIDIA Omniverse™ üzerine inşa edilen RTX Remix, mod yapımcılarına klasikleri ışın izleme, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, modern fizik tabanlı renderleme varlıkları ve üretken yapay zeka dokusu araçlarıyla yeniden yapma imkanı sunuyor.

NVIDIA, Ocak ayında RTX Remix Açık Beta’nın başlatılmasının ardından, yeni özellikler ve iyileştirmeleri duyurdu. Bu güncelleme, her modda görüntü kalitesini artıracak olan NVIDIA DLSS 3.5’e Işın Oluşturma teknolojisinin eklenmesiyle öne çıkıyor.

Bu gelişmiş yapay zeka destekli nöral işleme, RTX destekli Portal’da olduğu gibi ışın izlemeli efektlerin doğruluğunu, tepkiselliğini ve kalitesini artırmak için daha önce mevcut olan işleme tekniklerini geliştiriyor. Modlama topluluğu bu haberle birlikte şimdiden Half-Life 2, Dark Messiah of Might and Magic ve Deus Ex’te DLSS 3.5 kullanan RTX Remix projelerine başladılar bile. 

EVERSPACE 2, Gray Zone Warfare ve MotoGP™24 DLSS güncellemesi aldı

EVERSPACE 2, bildiğiniz ve sevdiğiniz hızlı tempolu, tek oyunculu uzay gemisi nişancı oyunu, Incursions güncellemesi ile sadece Unreal Engine 5’e yükseltilmekle kalmıyor – aynı zamanda DLSS 2’den DLSS 3 teknolojisine geçiyor. Bu, DLSS 3 Frame Generation sayesinde ortalama olarak 4K çözünürlükte kare hızlarını 2 kat artırıyor ve NVIDIA Reflex, oyun deneyimini hiç olmadığı kadar tepkisel hale getiriyor.

Gray Zone Warfare, Steam’in istek listesine en çok eklenen en iyi 10 oyunundan biri olan etkileyici bir taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu, bugün DLSS 3 Frame Generation ile piyasaya sürülüyor. DLSS 3 Frame Generation ile, 4K çözünürlükte Epik grafik ön ayarı kullanılarak kare hızları ortalama olarak 2.7 kat artırılıyor. Ayrıca, tüm GeForce oyuncuları NVIDIA Reflex’i etkinleştirebiliyor, sistem gecikmesini %54’e kadar azaltarak daha da tepkisel bir deneyim elde edebiliyor.

Bu arada MotoGP™24 , DLSS 2 ile 2 Mayıs’ta piyasaya çıkıyor. Motorlarınızı güncelleyin ve ilk günden itibaren en yüksek performansla yarış tarihinin en iyi yarışlarında takımınızın izini bırakın.

Çok daha fazlası yakında geliyor

NVIDIA pek çok oyun için yakında daha da fazla DLSS entegrasyonu geleceğinin müjdesini verdi. Bir sonraki DLSS ve RTX oyunlarının özeti için düzenli olarak buraya, 500’den fazla RTX destekli oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL