Teknoloji

NVIDIA RTX Oyun ve Uygulamalarının Sayısı 500'ü Aştı

NVIDIA Call of Duty: Modern Warfare III için yeni GeForce Game Ready Sürücüsü, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ve daha fazlası duyurdu NVIDIA RTX teknolojileri, 2018 yılından bu yana ışın izleme ve DLSS gibi yapay zeka destekli teknolojilerle kullanıcıların oyun oynama ve yaratıcılığa yönelik çabalarında devrim yaratıyor.

NVIDIA RTX Oyun ve Uygulamalarının Sayısı 500'ü Aştı

NVIDIA Call of Duty: Modern Warfare III için yeni GeForce Game Ready Sürücüsü, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ve daha fazlası duyurdu

NVIDIA RTX teknolojileri, 2018 yılından bu yana ışın izleme ve DLSS gibi yapay zeka destekli teknolojilerle kullanıcıların oyun oynama ve yaratıcılığa yönelik çabalarında devrim yaratıyor. Piyasada RTX teknolojilerini destekleyen 500’den fazla oyun ve uygulama olduğunu açıklayan NVIDIA, önemli bir dönüm noktasına karşılık gelen bu başarısını kutlamak için RTX 500’ü başlattı. 

Ayrıca NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare III Season 1 ve Cyberpunk 2077: Ultimate Edition 2.1 güncellemesini desteklemek için bugün yeni bir GeForce Game Ready Sürücüsü yayınladı. Yeni sürücü aynı zamanda THRONE AND LIBERTY ve Avatar: Frontiers of Pandora için de ilk gün desteği sunuyor.

 

500 RTX oyun ve uygulamaları: Başlıyoruz!

RTX, yüksek performanslı, yüksek doğrulukta oyun deneyimini gerçeğe dönüştüren bir teknoloji ekosistemini kapsıyor. Özel RT Çekirdekleri tarafından desteklenen Işın İzleme teknolojisi, oyun içindeki görsellere sürükleyici ve gerçekçi aydınlatma ve yansımalar kazandırıyor. Tensor Çekirdekleri sayesinde mümkün kılınan NVIDIA DLSS, Cyberpunk 2077‘de 5 kata kadar daha hızlı performans sunabilen sektör lideri yapay zeka grafik hızlandırması sağlıyor.

NVIDIA, bugün yıllar içinde gelinen önemli bir dönüm noktasını, beş yüz #RTXON oyun ve uygulamasını kutluyor!

RTX teknolojilerini çoktan benimseyen oyuncular her hafta 87 milyon saat RTX oyunu oynadı. GeForce RTX 40 Serisi GPU’larda Cyberpunk 2077 oynayan oyuncuların %97’si RTX  açıkken oyun oynuyor. NARAKA: BLADEPOINT’in %98, Minecraft with RTX’in %99, Alan Wake 2’nin %99 ve Diablo IV’ün %96’ya ulaşmasıyla diğer büyük oyunlarda da bu akım kendini gösteriyor.*

 

Call of Duty Modern Warfare III mevsimi geldi, oynamaya hazırlanın

Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone için 1. Sezon Aralık başında yayına alınıyor. Call of Duty: Warzone™ ve yeni Urzikstan “Büyük Haritası” ile birlikte üç yeni Core 6v6 Çok Oyunculu Harita, ek haritalar ve modlar ile ücretsiz işlevsel silahlar da dahil olmak üzere ücretsiz ve premium içeriklerden oluşan etkileyici bir içerik bunlara eşlik edecek. GeForce oyuncuları bu yeni sürücü ile oyuna hazır olacak.

GeForce oyuncuları her modda yapay zeka destekli DLSS 3 ile kare hızlarını artırarak DLAA ile görüntü kalitesini en üst düzeye çıkarabiliyor. Call of Duty: Modern Warfare III’e NVIDIA Reflex’in dahil edilmesi sayesinde oyun, oyuncuların tepkilerine ve reflekslerine daha da duyarlı hale gelecek.

6 Aralık’ta Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone oyun öncesi lobisine Işın İzleme ve Işın Oluşturma NVIDIA DLSS 3.5 eklenecek. Yayınlanan sürücü tüm bu güncellemeleri destekliyor.

 

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ve 2.1 güncellemesi için oyuna hazır olun!

CD PROJEKT RED kısa süre önce Cyberpunk 2077: Ultimate Edition’ı tanıttı. Bu sürüm ana oyunun yanında eleştirmenlerce beğenilen gerilim odaklı Phantom Liberty casusluk genişlemesinin yanı sıra oyunun 2020’deki ilk lansmanından bu yana yayınlanan tüm güncellemeleri, oyun içi eklentileri ve tüm geliştirmeleri bir araya getiriyor. Oyuncuların Cyberpunk 2077: Ultimate Edition’da ışın izleme, Işın Oluşturmalı DLSS 3.5, Reflex ve daha fazlasından en iyi şekilde yararlanmak için bu sürücüyü kullanması gerekiyor.

Ayrıca 5 Aralık’ta tüm oyuncular için ücretsiz olarak, yeni oyun içeriğin yanında görüntü kalitesini, sürükleyiciliği ve gerçekçiliği daha da artırmaya yönelik teknoloji geliştirmeleri içeren Cyberpunk 2077 Update 2.1 yayınlanacak. Cyberpunk 2077’nin Işın İzleme: Overdrive Modu, iyileştirilmiş görüntü kalitesi ve yeni özelliklerle artık önizleme durumundan çıkıyor. DLSS Işın Oluşturma artık ışın izlemeli yansımaları etkinleştirirken, ön ayarların bir parçası olarak veya özel ayarları yapılandırarak kullanılabiliyor. Böylece daha fazla oyuncunun inanılmaz RT geliştirmelerinden yararlanmasını sağlıyor.

 

Bu haftanın DLSS oyun haberleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Call of Duty: Modern Warfare III – 6 Aralık’ta Oyun Öncesi Işın İzleme ve Işın Oluşturmalı NVIDIA DLSS 3.5 ekleniyor. GeForce RTX oyuncuları Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone’un oyun öncesi lobilerinde ışın izlemeyi etkinleştirerek karakterlerini, görünümlerini, araçlarını ve silahlarını tamamen yeni bir ışık altında görebiliyor.
  • Call of Duty: Warzone – Call of Duty: Warzone Season 1: Urzikstan 6 Aralık’ta DLSS 3 ile başlıyor. NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2, NVIDIA DLAA, NVIDIA Reflex ve NVIDIA Image Scaling artık tüm modlarda desteklenerek GeForce RTX oyuncularına eksiksiz bir PC deneyimi sunuyor.
  • Cyberpunk 2077: Ultimate Edition – Update 2.1, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ile birlikte 5 Aralık’ta piyasaya çıkıyor. Böylece iki sürüm arasında eşitlik sağlanacak. Oyunun bu büyük güncellemesi zengin içeriğin yanı sıra PC oyuncuları için yeni teknik geliştirmelerle dolu. Cyberpunk 2077’nin tüm sürümleri tam ışın izleme, NVIDIA DLSS 3.5 Işın Oluşturma, NVIDIA DLSS 3 Kare Oluşturma, DLSS 2 Süper Çözünürlük ve NVIDIA Reflex özelliklerini destekliyor.

 

Oyunlar için daha fazla yenilik ve yükseltme: 

  • Yeni Oyuna Hazır Sürücü, aralarında G-SYNC uyumlu ekranların da bulunduğu yedi yeni ekran modeli için destek sunuyor:
    1. ASUS PG49WCD
    2. ASUS PG34WCDM
    3. ASUS VG27AQM1A
    4. Corsair 315QHD165
    5. LG 27GR95QE
    6. LG 27GR95UM
    7. Philips 27M1N5500ZR
  • Yeni Game Ready Sürücü, 12 yeni oyun için GeForce Experience’a tek tıklamayla optimum ayarları ekliyor:
    1. ARK: Survival Ascended
    2. Call of Duty: Modern Warfare III
    3. Cities: Skylines 2
    4. Football Manager 2024
    5. For The King II
    6. Foxhole
    7. Ghostrunner 2
    8. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
    9. RoboCop: Rogue City
    10. The Front
    11. The Invincible
    12. The Lord of The Rings: Return to Moria

 

GeForce Game Ready Sürücüleri Hakkında

GeForce Game Ready Sürücüleri, geliştiricilerle işbirliği içinde hassas bir şekilde ayarlanıyor ve maksimum performans ve güvenilirlik için binlerce masaüstü ve dizüstü donanım yapılandırmasında kapsamlı bir şekilde test ediliyor. Böylece en sevdiğiniz oyunlarda en iyi deneyimi sunuyor.

NVIDIA’nın Game Ready Driver programı, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için sıfırdan bir yöntem olarak oluşturuldu. Bu program, oyun geliştiricileriyle bir sinerji oluşturarak yayınlanmadan önce oyunların ve sürücülerin düzenli olarak uyumunu sağlıyor. İdeal optimizasyonları bulmak ve sorunları çözmek için oyun yapımcılarıyla birlikte çalışıyoruz ve hem oyunun hem de Game Ready sürücünün lansmanda en yüksek kalite ve performansı sunmasını sağlamak için yapılandırmamızı buna göre elden geçiriyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL