Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Odeabank, dijital kart Bank'O Diji K@rt'ı kullanıma sundu

Türkiye’nin önde gelen “fijital” bankası olma” vizyonu ile hareket eden Odeabank, dijital kart projesini hayata geçirdi.

Odeabank, dijital kart Bank'O Diji K@rt'ı kullanıma sundu

Türkiye’nin önde gelen “fijital” bankası olma” vizyonu ile hareket eden Odeabank, dijital kart projesini hayata geçirdi. Odeabank tamamen dijital bir kart olan kaybolma, çalınma gibi derdi bulunmayan, doğa dostu Bank’O Diji K@rt’ı müşterilerinin kullanımına sundu. 

TÜRKİYE’NİN genç ve dinamik bankası Odeabank, müşteri odaklı en etkin hizmeti veren fijital banka olma vizyonu kapsamında, internet üzerinden daha güvenli ödeme yapma olanağı sağlayan yeni dijital kartını Bank’O Diji K@rt’ı müşterilerinin kullanımına sundu.

Tamamen dijital olan Bank’O Diji K@rt ile daha güvenli ve daha pratik ödeme imkanına kavuşacak olan Odeabank müşterilerinin dijital kartını fiziki olarak yanında taşıma gibi bir zorunluluğu olmayacak. Odeabank hayata geçirdiği Bank’O Diji K@rt ile tamamen dijital platformlar üzerinden kullanıcılarına hizmet sağlayacak.

Teknolojik gelişmeleri iş süreçlerine hızlı bir şekilde entegre eden Odeabank, müşterilerinin kullanımına sunduğu Bank’O Diji K@rt’ın kaybolma, çalınma riski bulunmuyor. Bank’O Diji K@rt ile fatura ödemesinden alışverişe kadar mekân ve zamandan bağımsız olarak, tüm ödeme işlemlerini müşterilerine mobilden kendi kontrolünde yapma imkânı sunuyor.

Odeabank müşterileri sahip oldukları dijital kart ile nakit ihtiyaçları olması durumunda 7/24 anında nakit avans veya 12 aya varan vadelerle taksitli avans kullanabilecek. Dijital kart sahipleri kişiye özel dönemsel kampanyalar, sonradan taksitlendirme seçenekleri ve daha birçok avantaj elde edecek.

Fiziksel olmayan, tamamen dijital ve doğa dostu bir kart Bank’O Diji K@rt’a sahip olmak isteyen Odeabank müşterileri şubeye gitmeden, kart teslim sürecini beklemeden, internet şube ve iletişim merkezi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

“Odeabank olarak kişiye özel zengin hizmet sunuyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Odeabank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Kırmızı, Odeabank’ın fijital bankacılık anlayışı kapsamında, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunduklarını belirtti. Kırmızı: “Odeabank olarak, kurulduğumuz günden bu yana “özgün fiziksel hizmetlerle bütünleştirilmiş en iyi dijital deneyimi sunan, Türkiye’nin önde gelen “fijital” bankası olma” vizyonu ile hareket ediyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en üst seviyede cevap veriyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımızla, ihtiyaçların kesintisiz ve hızlı karşılanmasını sağlayan dijital bankacılık kanallarını iyileştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.  Kişiselleştirilmiş ürün ve teklifler ile müşterilerimize hizmet vererek kendini özel hissetmelerini sağlıyoruz. Teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip ederek bankacılık işlemlerinde müşterilerimize değer yaratacak yenilikleri sistemlerimize entegre ediyoruz. Amacımız, müşterilerimizin bankacılık ihtiyaçlarını dijitalleştirerek hızlı ve güvenilir bankacılık hizmeti sunmak. Hayata geçirdiğimiz Bank’O Diji K@rt ile müşterilerimize, dijital ortamda daha pratik ve daha hızlı işlem yapma imkanını sunuyoruz “ dedi.

Odeabank Bank’O Diji K@rt’ın özellikleri: 

  • Fiziki kart yok tamamen dijital bir kredi kartı
  • Kredi kartı numarası ve CVV güvenlik koduna mobil bankacılık kanalından ulaşılır
  • Onaylandığı anda kullanıma açılır
  • Taksitli Avans/Nakit Avans kullanabilir
  • Otomatik Fatura Ödeme Talimatı verilebilir
  • Sanal Kart oluşturulabilir
  • İşlemler sonradan taksitlendirilebilir
  • Dönemsel kampanyalardan yararlanılabilir

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL