Gündem

Orzaks İlaç, 2024'e üst düzey atamalarla ekibini güçlendirerek başladı

Alyors Grup bünyesinde 20 yıldır faaliyet gösteren OTC sektörünün lider firması Orzaks İlaç, Şirket kültürü ve stratejileri doğrultusunda başarılı liderler yetiştirme hedefiyle, üst yönetim kadrosunu, yeni terfi ve atamalarıyla güçlendirmeye devam ediyor.

Orzaks İlaç, 2024'e üst düzey atamalarla ekibini güçlendirerek başladı

Alyors Grup bünyesinde 20 yıldır faaliyet gösteren OTC sektörünün lider firması Orzaks İlaç, Şirket kültürü ve stratejileri doğrultusunda başarılı liderler yetiştirme hedefiyle, üst yönetim kadrosunu, yeni terfi ve atamalarıyla güçlendirmeye devam ediyor. 

Orzaks İlaç, yerel ve global hedefleriyle uyumlu, kişisel ve kariyer gelişimini destekleyen bir şirket olma yolculuğuna yeni liderler kazandırmaya devam edecek.

MÜGE TURAN -PAZARLAMA DİREKTÖRÜ

2010 yılında Gazi Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Müge Turan, aynı yıl Ürün Müdürü olarak Orzaks İlaç ekibine katılmıştır. 13 yılı aşkın Orzaks kariyeri boyunca; Ürün Müdürlüğü ve Kıdemli Ürün Müdürlüğü görevlerinin ardından 5 yıl boyunca Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütmüştür. Ekibiyle gerçekleştirdikleri başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Müge Turan, 2024 yılı Ocak ayı itibarıyla Pazarlama Direktörlüğü’ne atanmıştır.

Orzaks İlaç kariyerinde, 150’den fazla gıda takviyesi ürünün pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine liderlik etmiştir. Bundan sonraki çalışmalarına, Orzaks İlaç’ın da bünyesinde olduğu Alyors Grup çatısı altındaki tüm şirketler adına devam edecektir.

Müge Turan, kariyeri boyunca eş zamanlı öğrenimlerine devam etmiş, çift yüksek lisans yapmıştır. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi MBA yüksek lisans programları mezunudur. 

BÜLENT TOLGA TAŞDEMİR -SATIŞ DİREKTÖRÜ

Orzaks İlacın OTC sektörü liderliği yolculuğunda başarılı proje ve çalışmalarıyla büyük katkı sağlayan Bülent Tolga Taşdemir; Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 

Uluslararası ilaç şirketinde Tıbbi Satış Mümessili olarak kariyerine başlayan Taşdemir sırasıyla; Seniour Tıbbi Satış Mümessilli ve Bölge Müdürlüğü görevleri ile devam etmiştir. 

Orzaks İlaç kariyer hayatına 2014 yılında Bölge Müdürü olarak başlayan, Taşdemir 2019 yılında Satış Müdürlüğü pozisyonu ile kariyer yolculuğuna devam etmiş, başarılı çalışmaları ile Orzaks Türkiye’nin yapılanmasına büyük katkı sunmuştur.

2024 yılı Ocak ayı itibariyle Satış Direktörlüğü pozisyonuna atanmış olan Taşdemir, çalışmalarına Alyors Grup çatısı altındaki şirketler adına devam edecektir.

ECZ. EREN İLEMİN – NUVİTA  İLAÇ FABRİKA DİREKTÖRÜ

Alyors Grup bünyesindeki Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş’ye 2020 yılında Fabrika Müdürü olarak katılan Ecz. Eren İlemin 2024 yılı Ocak ayı itibariyle Fabrika Direktörlüğü’ne atanmıştır. 

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Ecz. Eren İlemin uzun yıllar boyunca ilaç endüstrisinde yerli ve çok uluslu şirketlerde yönetici ve üst düzey yönetici olarak çalışmış olup ayrıca ilaç fabrikaları ile şirket kurulum süreçlerinde görev almıştır. 

ALEV ULUDAĞ – PAZARLAMA MÜDÜRÜ 

Alev Uludağ, Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden ve İstanbul Üniversitesi Yönetici MBA yüksek lisans programını tamamlayarak mezun olmuştur.

Orzaks İlaç kariyerini şirket kültür uyumu ve başarılı çalışmalarıyla 17 yıldır devam eden Uludağ, Orzaks İlaç saha satış kadrosunda; Bölge Satış Sorumlusu, Uzman Bölge Satış Sorumlusu, Bölge Şefliği görevlerinde bulunmuş, daha sonra pazarlama departmanı bünyesinde başarılı çalışmalarına Junior Ürün Müdürlüğünden başlayarak, Ürün Müdürlüğü, Kıdemli Ürün Müdürlüğü görevleriyle devam etmiştir.

2024 yılı Ocak itibariyle başarılı kariyerini Pazarlama Müdürlüğü ile devam ettirecektir.

MEHMET TOLGA ÖZTULUNÇ – SATIŞ MÜDÜRÜ

15 yıldır Orzaks İlaç bünyesinde kariyerine devam eden Mehmet Tolga Öztulunç 4 yıl Tıbbi Satış Mümessili görevini üstlendikten sonra 11 yıldır Bölge Müdürü olarak çalışmıştır. Öztulunç lisansını Anadolu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde bitirdikten sonra, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi Kurumsal İletişim bölümünde tamamlamıştır.

Orzaks İlaç kariyeri boyunca deneyimlediği başarılı satış ve yönetsel becerilerini 2024 yılı itibariyle yeni Satış Müdürlüğü pozisyonu ile devam ettirecektir. 

SERKAN DULKAN – BÖLGE MÜDÜRÜ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü mezunu olan Serkan Dulkan, çalışma hayatına 2012 yılında Dermokozmetik sektörü ile başlamıştır.

2017 yılında Orzaks İlaç bünyesinde satış kariyerine devam eden Dulkan, Orzaks ilaç kariyeri boyunca, satış hedeflerini başarıyla yerine getirmiştir. 

6 yılı aşkın süredir, Orzaks İlaç’ta Tıbbi Satış Mümessili olarak görev yapan Serkan Dulkan, gerçekleştirdiği başarılı proje ve çalışmalarla Bölge Müdürü pozisyonuna terfi etmiştir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL