Atasoy Bilgin
Teknoloji

OynaKazan’ın 3 yıllık tecrübesi Trivians ile Blockchain’e taşınıyor

Bugüne kadar tüm dünyadaki 6,5 milyondan fazla kullanıcısına 3 milyon doların üzerinde ödül dağıtan OynaKazan ekibi, 3 yıllık tecrübelerini Trivians ile Blockchain’e taşıyor.

OynaKazan’ın 3 yıllık tecrübesi Trivians ile Blockchain’e taşınıyor

Bugüne kadar tüm dünyadaki 6,5 milyondan fazla kullanıcısına 3 milyon doların üzerinde ödül dağıtan OynaKazan ekibi, 3 yıllık tecrübelerini Trivians ile Blockchain’e taşıyor. Trivians, farklı oyun modlarında ve farklı genel kültür kategorilerinde oyuncuların bilgilerini ölçüyor ve onları bilgileri kadar ödüllendiriyor.

 

Canlı bilgi yarışması OynaKazan ekibi tarafından geliştirilen Trivians, blockchain ekosistemine adım atıyor. Bugüne kadar tüm dünyadaki 6,5 milyondan fazla kullanıcısına 3 Milyon doların üzerinde ödül dağıtan OynaKazan ekibi, 3 yıllık tecrübelerini blockchaine taşıyor. Kullanıcılara tek kişilik ve çok kişilik oyunlarda doğru cevapladıkları her genel kültür sorusu için TRIVIA token’ı verecek olan Trivians, odaklandıkları konseptin tüm dünyada çok bilinen bir format olurken, hedeflenen oyuncu sayısı da milyarlarla ifade ediliyor.

 

1 Temmuz’da PancakeSwap kullanıcılarının oylamasına sunulan Trivians, aldığı yüzde 98 oranındaki “evet” oyuyla kazandığı güveni ispat etti. Oyun girişimi, akabinde 7 Temmuz’da ilk arzını (IFO) PancakeSwap ve Spintop.network üzerinden gerçekleştirdi. PancakeSwap’ta 10 dakika içerisinde arz edilen tutarın yüzde 203’ü kadar talep toplandı. Böylece 2 Milyon dolara yakın fon elde edilmiş oldu. Trivians, geçirdiği başarılı arz sürecinin yanı sıra dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsası olan PancakeSwap üzerinden çıkış yapan ve talep toplayan ilk Türk projesi olarak da öne çıktı.

 

PancakeSwap’ta gerçekleştirdiği arz süreciyle adını global blockchain topluluğunda da duyurmaya başlayan Trivians, 15 Ağustos’ta da BNB Chain ile iş birliğini açıklayarak yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

 

Cevaplanmamış hiçbir soru kalmayacak!

 

Ağustos ayının sonunda oyun lansmanı düzenleyecek olan Trivians, “Cevaplanmamış hiçbir soru kalmayacak!” mottosuyla yola çıkıyor. Oyun girişimi, farklı oyun modlarında ve farklı genel kültür kategorilerinde oyuncuların bilgilerini ölçüyor ve onları bilgileri kadar ödüllendiriyor. Hiçbir konum ya da dil kısıtı bulunmayan Trivians’ın arşivinde her gün özel editör ekibi tarafından zenginleştirilen 100.000’den fazla bilgi sorusu bulunuyor.

 

OynaKazan’ı blockchain’e taşıyan Trivians, Türkiye’nin önde gelen girişimcilerini ve yöneticilerini ekibinde topluyor. Ekipte; Kaan Kayabalı, Efe Kethüda, Berk Üder, Burak Arığ, Dorukhan Kayabalı, Alemşah Öztürk ve Tolga Sarıgül gibi önemli isimler yer alıyor.

 

Trivians hakkındaki detaylı bilgilere ve duyurulara girişimin web sitesinden ve Twitter hesabından takip edilebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL