Gündem

Prof. Dr. Alpaslan Türkkan fabrika çalışanlarına öykü okudu 

Prof.

Prof. Dr. Alpaslan Türkkan fabrika çalışanlarına öykü okudu 

Prof. Dr. Alpaslan Türkkan fabrika çalışanlarına öykü okudu 

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün Fabrika Okumaları etkinliğine katılan Bursa Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Türkkan,   Elvin Tekstil çalışanlarına, Tomris Uyar’dan öykü okudu.  İş yoğunluklarına  keyifli bir mola veren çalışanlar farklı bir gün geçirdi. 

 

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün 2023 Yılın Yazarı Tomris Uyar etkinlikleri kapsamında düzenlediği Fabrika Okumaları’nın  bu yılki  son etkinliği  Nilüfer’in Çalı Mahallesi’ndeki  Elvin Tekstil’de yapıldı.  Fabrikadaki iş molasını bu defa öykü dinlemek için veren fabrika çalışanları, farklı bir deneyim yaşadı.
Fabrika Okumaları’nın bu defaki konuğu Bursa Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Türkkan oldu. Tomris Uyar’ın “İpek ve Bakır” kitabından öykü okuyan Prof. Dr. Türkkan da çalışanlar gibi farklı bir deneyim yaşadı. Çalışanlar ise iş molasında öykü dinleyerek yorgunluklarını attı.
Yaklaşık 100 personelin katıldığı etkinlikte Prof. Dr. Alpaslan Türkkan çalışanlarla sohbet de ederek halk sağlığı hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı.
 Keyifli ve verimli geçen etkinliğin ardından Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Baba Pala, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Prof. Dr. Türkkan’a etkinliğe katılım nedeniyle;  Elvin Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Canik’e  de ev sahipliği için teşekkür etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL