Gündem

QNB Finansbank dijital köprü ve hepsiburada iş ortağım'dan e-ticaret için yeni bir adım

QNB FİNANSBANK DİJİTAL KÖPRÜ VE HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM’DAN E-TİCARET İÇİN YENİ BİR ADIM   QNB Finansbank’ın firmaların bankacılık işlemlerini gerçekleştirebildikleri ve diğer ihtiyaçları için dijital dönüşüm çözümleri sunan platformu Dijital Köprü ve Hepsiburada’nın satıcılarına özel operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlarına yönelik tüm ürün ve hizmetleri sunduğu Hepsiburada İşOrtağım ile e-ticaret satıcıları için yeni bir kolaylık sağlıyor.

QNB Finansbank dijital köprü ve hepsiburada iş ortağım'dan e-ticaret için yeni bir adım

QNB FİNANSBANK DİJİTAL KÖPRÜ VE HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM’DAN

E-TİCARET İÇİN YENİ BİR ADIM

 

QNB Finansbank’ın firmaların bankacılık işlemlerini gerçekleştirebildikleri ve diğer ihtiyaçları için dijital dönüşüm çözümleri sunan platformu Dijital Köprü ve Hepsiburada’nın satıcılarına özel operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlarına yönelik tüm ürün ve hizmetleri sunduğu Hepsiburada İşOrtağım ile e-ticaret satıcıları için yeni bir kolaylık sağlıyor. Dijital Köprü müşterileri, Hepsiburada İşOrtağım ile yapılan iş birliği kapsamında kolayca ve ücretsiz olarak Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresi alabilecek.

 

2019’dan bu yana firmaların dijitalleşmesinde yanlarında olan ve günümüzde bankacılık işlemlerinin de tek adresi olan Dijital Köprü, bünyesinde barındırdığı e-ticaret çözümleriyle firmaların büyümesine katkı sağlıyor ve işlerini kolaylaştırıyor. e-Ticarete katkısını sürdüren Dijital Köprü, şimdi de Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformları arasında yer alan Hepsiburada ile e-ticaret satıcılarına avantaj sağlayan yeni bir iş birliğine imza attı. Bu güçlü iş birliği ile QNB Finansbank Dijital Köprü müşterisi olan Hepsiburada iş ortakları Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresine ücretsiz sahip olabilecekler. 

 

 

KEP 2024’TE ZORUNLU

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) yasal geçerliliği olan bir e-posta adresi olarak kullanılıyor.  Özellikle Hepsiburada gibi e-ticaret platformları üzerinden ticari faaliyetlerde bulunan müşterilerin alması gereken KEP ile satıcılar yasal bir e-posta adresi üzerinden tüm yazışma sürecini yönetebiliyor. Yasal düzenlemeler doğrultusunda Ocak 2024 itibariyle e-ticaret faaliyetleri için KEP alma zorunluluğu getiriliyor.

DİJİTAL İHTİYAÇLARIN ÇÖZÜM ADRESİ

 

QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı ve QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım “Dijital Köprü, sadece Türkiye’de değil dünyada da “Platform Bankacılığı”nın yeni yeni konuşulmaya başladığı dönemde hayata geçen, o dönem örneği olmadığı gibi günümüzde de hala benzeri olmayan bir dijital platform. Yıllar içinde gerek gözlem ve araştırmalarımız gerekse de müşteri talepleri ve global gelişmeler doğrultusunda evrimleşen Dijital Köprü, bugün geldiğimiz noktada QNB Finansbank’ın firmaların hizmetine sunduğu dijital kanallarının tek adresi haline geldi. Firmaların dijital bankacılık ve bankacılığın ötesinde olarak nitelendirilen diğer tüm ihtiyaçlarına özel dijital çözümleri QNB Finansbank Dijital Köprü’de birleştirdik. e-Dönüşüm, e-Ticaret, Yönetimsel ve Finansal kategorilerde 18 farklı dijital çözüm ve dijital bankacılık hizmetlerimizle 300 bine yakın firmaya ulaşıyoruz. QNB Finansbank olarak dijitalleşmeyi odağımıza alarak her geçen gün firmalara sunduğumuz çözüm alanlarını genişletmeye devam ediyor ve ulaştığımız firma sayısını da artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Dijital Köprü özellikle “e-Ticaret çözümleri” başlığı altında sunduğu çözümlerle ön plana çıkıyor. Birbirlerine entegre çalışan bu çözümlerle birlikte satıcılar operasyonel anlamda hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlıyor.  Örneğin Dijital Köprü ile e-Ticaret yapan bir firma; Dijital Köprü ile; online pazaryerlerinde mağazalarını çok daha kolay takip ediyor, sosyal mecralarda reklam vererek ürünlerini tanıtabiliyor, satış yaptığında otomatik olarak elektronik belgesini oluşturup belgesini aynı zamanda muhasebeleştiriyor ve yurt dışı pazarına da satış yapıyorsa ürünlerini kolaylıkla yurt dışına gönderebiliyor. Firma tüm bu işlemlerini sadece Dijital Köprü’nün sunduğu çözümler ile tek bir ekrandan yönetebiliyor.

 

 

Hepsiburada İş Ortağım ve QNB Finansbank Dijital Köprü İş Birliğiyle Özel Avantajlar 

Türkiye’nin “En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” Hepsiburada; kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 101 bini aşkın mevcut iş ortaklarına ve yeni paydaşlarına QNB Finansbank Dijital Köprü iş birliğiyle avantajlar sunmaya devam ediyor. 

 

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün “Hepsiburada’nın dijitalleştirdiği aktif KOBİ ve esnaf sayısı 101 bini aştı, platformdaki toplam ürün adedi ise yıllık yüzde 50 artışla 195 milyona yükseldi. Hepsiburada İş Ortağım ile paydaşlarımıza finansal, dijital, operasyonel, sosyal ve ticari alanlarda ayrıcalıklı birçok avantaj sunuyoruz. Hepsiburada İş Ortağım’a katılarak e-ticarete yeni atılacak işletme ve girişimciler; ilk anlarından itibaren ihtiyaç duydukları her an Hepsiburada’nın tecrübesini, uzman rehberliğini ve finanstan eğitime geniş ve güçlü desteğini her zaman yanlarında hissedecekler. İş ortaklarımıza ve potansiyel satıcılarımıza verdiğimiz güçlü destek bugün QNB Finansbank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle daha da büyüyor. QNB Finansbank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle 2024 yılı itibarıyla zorunlu hale gelecek Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresi için de kolaylık sunuyoruz. Türkiye ekonomisinin belkemiği olan KOBİ’ler ve tüm paydaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, verimlilik ve kârlılıklarını artırmalarına yardımcı olmak için durmaksızın çalışıyoruz. Hepsiburada olarak, önümüzdeki dönemde de tüm imkanlarımızı seferber ederek, yeni iş birlikleri ile paydaşlarımıza destek olmayı, güçlerine güç katmayı, onlarla birlikte büyümeyi sürdüreceğiz.”

 

Hepsiburada iş ortakları, HepsiLojistik’in desteği, güçlü altyapısı, 24 saat kesintisiz hizmeti ve hızıyla, stoklamadan adreslemeye, paketlemeden kargolamaya e-ticarette birçok maliyet, zaman ve iş yükünden tasarruf edebilirken ayrıca HepsiJet ile gün seçerek kargolama yapabiliyor. Tüm bunların yanı sıra, HepsiGlobal ile birden fazla ülkede satış yapma imkanıyla ürünlerini yurt dışına da açabilen Hepsiburada İş Ortakları; ürün, sipariş, reklam yönetimleri ve kampanyalar hakkında eğitimler alarak e-ticaret deneyimini geliştirebilecek, farklı sektörlerin önde gelen markalarıyla olan iş birliği sayesinde akaryakıt, kutu ve ambalaj tedariği, ürün fotoğraf çekimi, araç kiralama gibi hizmetlerden avantajlı olarak yararlanabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL