Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Red Bull 60 Seconds, Sanatçıları 60 Saniyelik Müzikal Bir Meydan Okumaya Davet Ediyor

Yaratıcı projeleriyle farklı deneyimlere imza atan Red Bull, sanatçıların müzikal yeteneklerine odaklandığı Red Bull 60 Seconds’ta, zamana karşı bir müzik yarışı başlatıyor.

Red Bull 60 Seconds, Sanatçıları 60 Saniyelik Müzikal Bir Meydan Okumaya Davet Ediyor

Yaratıcı projeleriyle farklı deneyimlere imza atan Red Bull, sanatçıların müzikal yeteneklerine odaklandığı Red Bull 60 Seconds’ta, zamana karşı bir müzik yarışı başlatıyor. Yerel müzik aletlerinin ve müzisyenlerin yeteneğinin başrolde olduğu özgün performanslar, Red Bull Türkiye’nin Instagram ve TikTok hesaplarında dinleyicilerle buluşuyor.

Türkiye’nin yetenekli müzisyenlerinin yalnızca 60 saniye içinde enstrümanlarını konuşturduğu performansların yer aldığı Red Bull 60 Seconds başladı. Red Bull 60 Seconds, sanatçılardan alışık olmadıkları lokal müzik aletleri kullanmalarını isteyerek gizli yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlıyor ve onlara daha iyiye ulaşmaları için meydan okuyor.

Red Bull 60 Seconds’ın ilk konuğu, blues esintileri eşliğinde kendine has bir müzik anlayışıyla tanınan Evrencan Gündüz oldu. 60 saniyelik zamana karşı yarışan Gündüz, çaldığı tambur ile kendi tarzının dışında solo bir performans ortaya koydu. Evrencan Gündüz’ün performansı, Red Bull’un Instagram ve TikTok hesaplarından izlenebiliyor. 

Önümüzdeki günlerde birçok yetenekli ismin katılımıyla Red Bull 60 Seconds’ın etkileyici performansları devam edecek. Bu eşsiz müzikal performanslar, Red Bull Türkiye’nin Instagram ve Tiktok hesaplarından takip edilebiliyor. 

Red Bull 60 Seconds’ın ilk performansını sergileyen Evrencan Gündüz ile proje hakkında detayların konuşulduğu röportaja ise Red Bull’un web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL