Kültür Sanat

Red Bull Dance Your Style elemelerinin ikinci durağı İzmir olacak

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek.

Red Bull Dance Your Style   elemelerinin ikinci durağı İzmir olacak

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek. Kazananı izleyicilerin belirleyeceği final öncesinde, elemelerin Antalya’dan sonraki adresi 28 Ağustos Pazar günü İzmir olacak. Red Bull Dance Your Style’a dair daha fazla bilgi için Red Bull/DanceYourStyle adresini takip etmek mümkün.

 

Kazananın, izleyicinin oylarıyla belirlendiği yarışma; Red Bull Dance Your Style 2022 dansın en iyilerini belirlemek ve dans pistlerini yeniden yeteneklerle buluşturmak için geri döndü. Red Bull Dance Your Style yarışması, bu yıl Instagram üzerinden toplanan başvuruların ardından elemelerle devam ediyor. Dansçıların hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde hünerlerini sergileyeceği ve Türkiye finalinin 10 Eylül’de Ankara’da yapılacağı yarışmanın ilk elemesi Antalya’da gerçekleştirilmişti. İkinci elemelerin adresi ise İzmir Karantina Parkı olarak belirlendi.

 

Kadın ve erkek dansçıların birlikte yarışacağı Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nin en iyi ismi Güney Afrika’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak. Elemelerde deneyimli jürinin oylarının en iyi dansçıları finale taşıyacağı yarışmanın finalinde ise seyircinin oyları kazananı belirleyecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL