Gündem

Robot Yarışmasını Kazanan Gebçler Ödüllerini 19 Mayıs'ta Aldı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenen 100 bin TL ödül havuzuna sahip ‘TEKNOMER Rob-Okul Çizgi İzleyen Robot Yarışması’nın kazananlarına ödüllerini 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda takdim etti.

Robot Yarışmasını Kazanan Gebçler Ödüllerini 19 Mayıs'ta Aldı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenen 100 bin TL ödül havuzuna sahip ‘TEKNOMER Rob-Okul Çizgi İzleyen Robot Yarışması’nın kazananlarına ödüllerini 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda takdim etti. Makamında misafir ettiği gençlere hediyelerini veren Altınok, her bir öğrenciyi tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Altınok, “ileri seviyede” mücadele eden Yenimahalle Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımlarından birinci olan AHİRON-BOT-2 takımına 4 tam altın, aynı okuldan ikinci olan AHİRON-BOT-1 takımına 4 yarım altın ve Keçiören Hatice Hikmet Oğultürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden üçüncü olan ROBORİON takımına 4 çeyrek altın ile öğrencilerin eğitim gördükleri her bir okula bir tablet hediye etti.

Altınok, “temel seviyede” mücadele eden ve birinci olan Mamak Turhan Polat Ortaokulu takımlarından KAFKAS’a bir tam altın, ikinci olan Özel Kariyer İlkokulu takımlarından MUCİT KAFA’ya bir yarım altın ve üçüncü olan Özel Kariyer Ortaokulu takımlarından SÜLEYMAN’a bir çeyrek altın ile öğrencilerin eğitim gördükleri her bir okula bir tablet hediye etti.​

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL