Gündem

Salur Mahallesi yenilenen yollarla güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Elmalı ilçesine bağlı Salur Mahallesi’nde deforme olan grup yolunda altyapı ve yol yenileme çalışması başlattı.

Salur Mahallesi yenilenen yollarla güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Elmalı ilçesine bağlı Salur Mahallesi’nde deforme olan grup yolunda altyapı ve yol yenileme çalışması başlattı. Salur Mahallesinde alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler 2,5 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması yapıyor. 

Salur Mahallesi’nde deformeden kaynaklı yaşanan yol sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, öncelikle 2,5 kilometrelik bir alanda alt yapı çalışmalarını tamamladı. Alt yapı güçlendirme çalışmalarının ardından ise ekipler, Salur Mahallesi’nin grup yolunu kullanarak ulaşım sağlayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri için sathi kaplama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2,5 kilometrelik yolun sathi asfalt ile kaplanmasıyla, yolun hem görünümü hem de sürüş kalitesi önemli ölçüde artacak.

YOL ÇALIŞMASINI YERİDE İNCELEDİLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, ve Elmalı Mahalle Muhtarı Ali Tunç yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İsa Akdemir, “ Yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiden yolun bölge halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL