Eğitim

Sanofi PharmUp Girişimcilik Programı 5. Dönem Başvuru Dönemi Başlıyor

İstanbul, 26.

Sanofi PharmUp Girişimcilik Programı 5. Dönem Başvuru Dönemi Başlıyor

İstanbul, 26.01.2024: Sanofi’nin sağlık sektöründe katma değer yaratacak yenilikçi fikirlerin gelişimine destek olmak için Endeavor ile birlikte hayata geçirdiği Girişimcilik Programı PharmUp’ın 5. dönem başvuruları başladı.

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki köklü kurumlarından Endeavor iş birliğinde gerçekleşecek 5. dönem takvimine göre, başvurular 21 Şubat 2024 tarihine kadar sanofi.com.tr/tr/pharmup üzerinden yapılabilecek. Yeni dönemin kategorileri Akıllı Sağlık Cihazları ve Diagnostik Çözümler (giyilebilir teknolojiler ve hızlı test araçları), Medikal Eğitim ve İletişim Araçları, Sağlıklı Yaşam Çözümleri, Dijital Sağlık ve Teletıp, Veri Yönetimi ve Analitiği, Kurumsal Dijital Dönüşüm olarak belirlendi.

Sağlık sektöründe hastaların hayatını iyileştirme adına dijital çözümler üreten fikirlerin hayat bulduğu program PharmUp’ta seçilecek girişimler, mentorluk desteği ve eğitimler içeren 3 aylık hızlandırma dönemine başlayacak. Bu süreçte ürünlerini olgunlaştıran start-up’lar, sonrasında gerçekleştirilecek Demo Day ile sektörün önde gelen isimlerine projelerini tanıtma şansı bulacak ve Sanofi ile iş birliği fırsatı sunulacak.  Bunlara ek olarak, programa katılacak girişimciler arasından belirlenecek kişiler, Paris’te gerçekleşen Uluslararası Startup ve Teknoloji Fuarı VivaTech’e Sanofi sponsorluğunda katılma imkânı bulacak.

PharmUp’ta 2019’dan beri 22 girişimciye destek verildi

İlki 2019 yılında gerçekleşen programa, bugüne kadar toplamda 219 girişimci başvuru yaptı. Bu başvuruların içinden seçilen 22 girişim PharmUp’a dahil oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL