Gündem

Saray Belediyesi'nden 3 Mahalleye Mobil Atık Getirme Merkezi

Sıfır atık çalışmaları kapsamında 2022 Şubat ayında ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’ projesini hayata geçiren Saray Belediyesi, Mobil Atık Getirme Merkezi sayısını dörde çıkardı.

Saray Belediyesi'nden 3 Mahalleye Mobil Atık Getirme Merkezi

Sıfır atık çalışmaları kapsamında 2022 Şubat ayında ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’ projesini hayata geçiren Saray Belediyesi, Mobil Atık Getirme Merkezi sayısını dörde çıkardı. İlk Mobil Atık Getirme Merkezini Şubat 2022 yılında Kemalpaşa Mahallesi’ne kuran Saray Belediyesi çarşamba günü Ayaspaşa Mahallesi, Pazarcık Mahallesi ve Büyükyoncalı Mahallesi’ne Mobil Atık Getirme Merkezlerini yerleştirdi.

MOBİL ATIK GETİRME MERKEZLERİNİN SAYISI 4’E ÇIKTI
İlk Mobil Atık Getirme Merkezini 22 Şubat 2022 tarihinde Kemalpaşa Mahallesi’ne kuran Saray Belediyesi, Mobil Atık Getirme Merkezlerinin sayısını 4’e çıkardı. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Mobil Atık Getirme Merkezinin ikincisini elleriyle Ayaspaşa Mahallesi’ne yerleştirdi.  Saray Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün kaynak atölyesinde üretilen Mobil Atık Getirme Merkezleri Ayaspaşa Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi’nde, Pazarcık Mahallesi Ayvacık Caddesi’nde ve Büyükyoncalı Mahallesi 1 Kasım Caddesi’nde vatandaşların hizmetine sunuldu. Evlerinde kağıt, metal, cam, plastik, elektronik ve pil atıklarını ayrıştıran vatandaşlar, mobil atık getirme merkezlerine atıklarını bırakabilecek.

“GERİ DÖNÜŞÜM FAALİYETLERİMİZE DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUZ”
Konuyla ilgili Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Sürdürülebilir bir atık yönetimi, toplumsal fayda ve tasarruf için 100.Yıl Atatürk Caddesi’ne, Ayvacık Caddesi’ne ve Büyükyoncalı 1 Kasım Caddesi’ne Mobil Atık Getirme Merkezlerimizi yerleştirdik. Tamamen belediyemizin imalatı olan bu konteynerlerle, atık toplama ve geri dönüşüm faaliyetimizle ilgili duyarlılığınızı ve ilginizi bekliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL