Gündem

Sarıkurt ve Yüceer Esnafı Ziyaret Etti

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.

Sarıkurt ve Yüceer Esnafı Ziyaret Etti

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer ile birlikte Cemaliye ve Kemalettin Mahallelerinde esnafla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında kenti karış karış dolaşan Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Cemaliye ve Kemalettin Mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cemaliye Mahallesi’nde bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret eden Yüceer ve Sarıkurt’a, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek de eşlik etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulunan ve alışveriş yapan Yüceer ve Sarıkurt ile meclis üye adayları, esnafın öneri ve taleplerini de dinledi.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ile CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, alışveriş için Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ne gelen vatandaşlarla da bol bol sohbet ettiler.

Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen ziyaretin ardından Kemalettin Mahallesini ziyaret eden Yüceer ve Sarıkurt, Şadırvan Sokak, Kırkova Caddesi, Metiner 2. Sokak, Deremeydanı Sokak ve Mersin Sokak üzerinde hizmet veren esnafla bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlara seçim süreci ve projeler hakkında bilgiler aktaran Yüceer ve Sarıkurt, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ederek tüm esnaf ve vatandaşa teşekkür etti. 
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL