Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Saykedelik Müziği Çok Sesli Ritimlerle Birleştiren Glass Beams 18 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM, PSM Loves2Gather konser serisiyle müzikseverleri dünyanın farklı yerlerindeki alternatif müzik sahnelerine keşfe çıkarıyor.

Saykedelik Müziği Çok Sesli Ritimlerle Birleştiren Glass Beams 18 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM, PSM Loves2Gather konser serisiyle müzikseverleri dünyanın farklı yerlerindeki alternatif müzik sahnelerine keşfe çıkarıyor. İsrail çıkışlı sevilen indie-pop grubu Lola Marsh, 30 Mart akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleştirdikleri konserleriyle PSM Loves2Gather konser serisinin açılışını yapmıştı. 18 Mayıs akşamı ise müzikal ilhamını Hint mirasından alan, döngüsel, ritimsel ve hipnotik melodilerle saykedelik müziği bir araya getirdikleri şarkılara imza atan Melbourne çıkışlı dörtlü Glass Beams, PSM Loves2Gather konser serisinin heyecanını % 100 Studio’da devam ettiriyor. 

 

Zorlu PSM, ‘çok sesli, yenilikçi’ mottosunu tüm sahnelerinde müzikle birleştirmeye devam ediyor. PSM Loves2Gather konser serisiyle müzikseverleri dünyanın farklı yerlerindeki alternatif müzik sahnesine keşfe çıkarttığı konser serisi 18 Mayıs akşamı %100 Studio’da müzikal ilhamını Hint mirasından alan, döngüsel, ritimsel ve hipnotik melodilerle saykedelik müziği harmanlayan Melbourne çıkışlı dörtlü Glass Beams ile devam ediyor.

Şarkılarında mistik ve sakin bir tavrın hakim olduğu, maskeleriyle sır gibi sakladıkları kimliklerinin ardında 2021 yılında yayınladıkları ve ev stüdyosunda kaydettikleri ilk EP’leri ‘Mirage’ ile ses getiren Glass Beams, bu sene Good Times ve Wide Awake gibi dünyaca ünlü festivallerin line-up’ında yer alan isimlerin başında geliyor. Saykedelik indie türünün Khruangbin, King Gizzard & the Lizard Wizard gibi usta isimlere benzerlikleriyle ilgi çeken dörtlü Gilles Peterson, The Gaslamp Killer, Trevor Jackson, NTS & Rhythm Section DJ’lerinin miksajlarında yer almasının ardından NME tarafından 2022 yılında “An Essential Emerging Artist” ilan edilerek dikkatleri üzerine çekti. ‘Taurus’, ‘Kong’, ‘Rattlesnake’ gibi sevilen şarkılarını ve merakla beklenen sahne performanslarını sevenleriyle buluşturacak Glass Beams, 18 Mayıs akşamı saat 21:30’da PSM Loves2Gather kapsamında %100 Studio’da sahne alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL