Gündem

Seferihisar'da Cumhuriyet coşkusu

Seferihisar’da Cumhuriyet coşkusu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.

Seferihisar'da Cumhuriyet coşkusu

Seferihisar’da Cumhuriyet coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Seferihisar’da coşkuyla kutlanıyor. Seferihisar genelinde 5 gün sürecek kutlamalar resim sergisi, konser ve bisiklet turnuvası ile başladı.

 

Seferihisar Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutluyor. Beş gün sürecek etkinlikler Ürkmez Kültür Sanat Merkezi’nde açılan “Cumhuriyet’in Renkleri” adlı resim sergisi ile başladı. Yetişkin Resim Sergisi topluluğunun sanatçıları, sergiyi ziyaret eden Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuriye Hepterlikçi tarafından tebrik edildi. Etkinlikler kapsamında, Seferihisar Çağan Irmak Salonu’nda Gözde Beşli öncülüğünde Türk Müziği Korosu sahne aldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konsere ilgi büyük oldu. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de konseri izleyerek, şarkılara eşlik etti.

 

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ

 

Ürkmez’de gerçekleştirilen ve 50’ye yakın bisikletçinin katıldığı bisiklet turnuvasında da, renkli görüntüler yaşandı. Cumhuriyet’in 100. yılını ellerinde bayraklar ve söyledikleri marşlarla kutlayan vatandaşlar, yarışmaya katılanlara da büyük destek verdi.

 

“COŞKUMUZ BÜYÜK”

 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “5 gün boyunca sürecek 29 Ekim etkinlikleri ile tüm halkımıza kucak açıyoruz. Bu coşkuyu 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızla paylaşmanın mutluluğu çok büyük. Her zaman el ele, Cumhuriyet yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL