Gündem

Serkan Yazıcı; Gençler Size Güveniyorum

Cumhur İttifakı’nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’nın, Marmarisli gençlerle bir araya geldiği buluşma renkli anlara sahne oldu.

Serkan Yazıcı; Gençler Size Güveniyorum

Cumhur İttifakı’nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’nın, Marmarisli gençlerle bir araya geldiği buluşma renkli anlara sahne oldu. Yazıcı, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı.

Ben Marmaris için yola çıktım, siyasi kariyer için değil!

Gençlerin ulaşım ücretleri, yurt sorunu, doğanın korunması, depreme karşı afet planı ve Marmaris’e kaliteli turizmi nasıl kazandıracağı konularındaki sorulara tek tek ve örneklerle yanıt veren Yazıcı, siyaseti sevmeyen biri olmasına rağmen neden belediye başkanı oldunuz? Sorusunu şöyle cevapladı;” Ben Marmaris’in ve hepimizin geleceği için buradayım. Eğer Marmaris’in geleceği için adım atmak istiyorsak işe yerelden başlamalıyız. Ben Marmaris için yola çıktım, siyasi kariyer için değil”.

Yazıcı, “Şunu bilmenizi istiyorum, ben gerçekten gençler için, çocuklar için, burada yardıma ihtiyacı olan insanlar için aday oldum. Ve inanıyorum ki,  hep beraber sadece ben değil sizlerin de desteği ile Marmaris’i Türkiye’nin en güzel tatil beldesi yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Sağolun, varolun.” Açıklamasını yaptı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL