Gündem

Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası'nda Yarışçılara Ödüllerini Takdim Etti  

Setur Marinas, 34.

Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası'nda Yarışçılara Ödüllerini Takdim Etti   

Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası’nda Yarışçılara Ödüllerini Takdim Etti

 

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve Netsel Marmaris Marina ev sahipliğiyle 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası gerçekleştirildi. Setur Marinas, Netsel Marmaris Marina’da düzenlenen ödül töreninde kazananlara ödüllerini verdi.

 

Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası kapsamında gerçekleşen etkinlikte yelken tutkunlarına destek verdi. Yarış haftasının özel gününde kazanan yarışmacılara ödüller, Setur Marinas temsilcileri tarafından takdim edildi.

 

Düzenlenen etkinlik, Marmaris Körfezi ile açık denizde gerçekleşti. Türkiye’nin yanı sıra İspanya, Fransa, Rusya, Letonya, Almanya, Ukrayna, İngiltere, Kanada, İsveç, Kazakistan, Bulgaristan, ABD, Belarus, Moldova ve Estonya’dan toplam 110 yelkenli yat ve 1000 sporcu bu büyük organizasyonda yer aldı. Etkinliğin son gününde, yatlar Netsel Marina’dan sırayla ayrılarak körfezde seyir yaparken, hakem heyetinin belirlediği üçgen rotada yarıştılar. 

 

Setur Marinas, denizcilik tutkusunu ve yelken sporundaki başarıları desteklemeye devam edecek ve gelecekteki etkinliklerde de denizcilik severlerle bir araya gelmeye devam edecektir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL