Atasoy Bilgin
Eğitim

Setur, marka yüzü Salih Bademci ile yeni reklam filmini yayınladı

Koç Grubu şirketlerinden Setur, 2023 yılında iletişim çalışmalarını marka yüzü Salih Bademci ile sürdürmeye devam ediyor.

Setur, marka yüzü Salih Bademci ile yeni reklam filmini yayınladı

Koç Grubu şirketlerinden Setur, 2023 yılında iletişim çalışmalarını marka yüzü Salih Bademci ile sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan reklam filmlerine imza atan Setur, Salih Bademci ile sene boyunca yayınlayacağı reklam filmlerinde Setur’un farkını ve seyahat etmenin önündeki engelleri kaldıran imkanlarını tanıtacak. “Setur’dan Al, Güvende Kal” sloganı ile 1 Şubat 2023’te yayına giren reklam serisinde Bademci’ye eşi, sevilen oyuncu İmer Özgün ve kızları İklim de eşlik edecek. 

Müşteri memnuniyetinde bu yıl da birinci seçilerek, üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi* olan Setur, ünlü oyuncu Salih Bademci ile iletişim çalışmalarına devam ediyor. Turizm sektöründe 60 yıla yaklaşan deneyimini, müşterilerine sağladığı güveni ve üst seviyedeki memnuniyeti, Bademci’nin keyif veren oyunculuğu ile anlatan Setur, geçtiğimiz sene büyük beğeni toplayan eğlenceli reklam filmlerine yenilerini ekliyor. 2023 yılında yayına girecek birbirinden renkli reklamlarla seyahatin önündeki engelleri kaldıran hizmetlerini tanıtacak Setur, 2023 yılındaki ilk reklam filmini  1 Şubat 2023 tarihinde tüm mecralarda yayınladı.

Sektörde fark yaratan fırsatlar ve hizmetler reklam filminde tanıtılıyor

“Setur’dan Al, Güvende Kal” mesajını iletecek reklam filmlerinin ilki, geçtiğimiz sene sektörde ses getiren Setur reklamlarına atıfta bulunuyor. Filmlerle birlikte Setur’la özdeşleşen Salih Bademci’ye, gündelik hayatta bulunduğu her yerde tatil üzerine sorular soruluyor. Bademci’nin sorulara verdiği tek yanıt ise “Setur” oluyor.  Film, Setur’un sektörde şu an tek olan yüzde 1 önden ödeme ile tatili garantileme teklifini, yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarını ve tatil planlarının değişmesi durumunda kesintisiz para iadesi gibi tatilseverlere tanıdığı kolaylıkları tanıtıyor. 

Müşteri memnuniyeti ve senelere dayanan uzmanlığı ile her anlamda güvenli ve mükemmel bir tatili garanti alarak sektörde fark yaratan Setur’un imkanlarını tanıtan ve bu sayede sektördeki diğer reklam filmlerinden ayrışan reklam film serisinde Bademci’ye eşi İmer Özgün ve kızları İklim de eşlik ediyor.

Oyunculuğu yanı sıra güçlü sesi ile de dikkat çeken ve çok beğenilen Bademci ayrıca radyo reklamlarının müziklerini de seslendirecek. 

 *Müşteri memnuniyetinde sektör birinciliği, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Eylül-Ekim 2022 döneminde 1.507 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 9 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir. Bu sonuca göre Setur, 2020 yılından bu yana üç yıldır müşteri memnuniyetinde kesintisiz lider konumda yer almaktadır. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL